Apostrof

Pure eenvoud tijdens een smaakvol 5-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 35.00 € 50.00Te reserveren t/m 5 oktober 2019
Originele prijs € 50.00
Korting 30%
Je voordeel € 15.00

Geniet van pure eenvoud tijdens een smaakvol 5-gangendiner voor maar € 35,- per persoon!


In de bruisende Haarlemmerbuurt in Amsterdam vind je Apostrof, het restaurant van chef-patron Sjoerd Visser. Hier proef je zijn passie voor eten met een klassiek Franse basis en diverse mediterrane invloeden. Smaakvol met een eigenwijze knipoog zijn woorden die het interieur omschrijven. 


Aan wat goed is hoef je niet zoveel te doen. Daarom zijn de borden in Apostrof rond en wit, de ingrediënten puur en vers en de wijnen eerlijk en betaalbaar. De smaken zijn in balans, rond en rijk. Ongekunsteld en met de flair van eenvoud. Verrassend, maar zonder opsmuk. De ‘apostrof’ is niet voor niets het weglatingsteken.


Laat je in de culinaire watten leggen door het gastrvrije team en reserveer snel jouw culinaire avontuur van vijf gangen voor maar € 35,- per persoon! • Te reserveren t/m 5 oktober 2019

 • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij een reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Planciusstraat 49
1013ME Amsterdam
Nederland
10 1 Zeer goed
8.6
Eten
8.1
Service
7.9
Sfeer
8.1
Gastvrijheid
 • 8.75

  robert hogenboom

  Het 5 gangenmenu was bijzonder creatief, mooi opgemaakt en zeer smaakvol. gestart met een glas Cremant en als begeleiding van de maaltijd een fles Franse Chardonnay uit de Bourgogne. Een geslaagde avond voor een redelijke prijs.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  18 augustus 2019
 • 9.5

  Menno Van de Lustgraaf

  We hebben heerlijk gegeten bij apestrof. De gerechten waren gewoon goed, smaakvol en de wijnen idem. Echt een aanrader, goede prijs/kwaliteit verhouding. Wat mij betreft bib gourmand waardig. Service was ook goed, we hebben 1 fles wijn teruggestuurd (deze zijn opgeslagen in het restaurant waar het in de zomer lekker warm is) en dat werd volledig geaccepteerd. Enige nadeel was dat de rode wijn wat warm was, maar dat was zo gefixt met ijs en een koeler. Apestrof begrijpt wat ze doen.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 juli 2019
 • 8

  Sam

  5gangen menu
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  12 juli 2019
 • 8

  Karin

  Lekker gegeten met 5 personen van 5 gangen menu. Mooie ingrediënten. Komen zeker terug!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 juni 2019
 • 6

  Maarten

  Prima gegeten! En met prima bedoel ik prima. Gerechten waren lekker, maar that's it. Jammer, want ik denk dat er veel meer potentie zit in deze zaak. Ik had namelijk bij het personeel heel erg het gevoel alsof ze na sluiting nog elders heen moesten. Je verwacht dat als je ergens gaat eten dat het personeel je adviseert, voor je denkt, en eigenlijk ook wel echt verkoopt/gastheer is. Nu moesten wij eigenlijk overal naar vragen. Zout, extra wijn, vervangende gerechten en drankjes voor zwangere tafelgenoot, etc. En dat is gewoon jammer. Liep gewoon niet gesmeerd. Na de 5 gangen werd ons resoluut gevraagd of we koffie wilden, maar wij wilden nog kaas toe. Het was niet slecht hoor, maar je kan er zo veel meer uithalen als je actief naar je gasten luistert en probeert daarop in te spelen. En wel het meest frappante vond ik, dat hij beweerde dat de zwangere iets wel mocht, terwijl zij dacht dat ze het niet mocht. Zijn argument: zijn collega heeft ook kinderen gekregen. Haha. Goeie grap. Hij kwam overigens daarna, zonder dit eerder nog toe te lichten, met tóch een ander gerecht voor haar. Ik zou hier gewoon iets alerter op zijn. Voor een aanzienlijk totaalbedrag verwacht je wat mij betreft een aanzienlijk betere ervaring. Een ervaring waardoor je denkt: hier ga ik vaker eten!
  8
  Eten
  6
  Service
  5
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  12 juni 2019
 • 8

  Heidi

  Gisteren hebben wij heerlijk gegeten bij Apostrof. Het restaurant is sfeervol. Ondanks dat de opmaak niet van alle gerechten even mooi was, smaakte alles heerlijk. Verwacht geen veelheid aan amuses - een 3-gangen diner betekent ook echt 3 gangen. De bediening was zeer vriendelijk. De kok die af en toe hielp in de bediening was daarentegen nogal nors. Toch hebben wij een fijne avond gehad en ik zou zeker terug gaan.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 november 2017
 • 6.75

  K

  Intiem restaurant met open keuken. Vast menu via heerlijk 10 daagse werd ons meegedeeld. Er werd niet gevraagd of er zaken waren die we niet lusten. Bij serveren werd alleen bij navraag bij hoofdgerecht verteld wat er op het bord lag. Wel ons wijnen laten proeven waarbij ruim ingeschonken werd. Ober maakte verder een wat uitgebluste indruk. Voorgerecht was wat droog, weinig bijzonder van smaak. Hoofdgerecht was lekker maar had weinig kleur. Nagerecht was lekker.
  7
  Eten
  5
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  30 oktober 2017
 • 8

  Dirk Kesteloo

  Heerlijk eten goede wijnkaart
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  30 oktober 2017
 • 10

  Geert Somsen

  Ongelooflijk lekker gegeten. Vele restaurants claimen puur en eerlijk te serveren, maar Apostrof maakt het waar. Bonen smaken naar bonen, zalm smaakt naar zalm -- maar dan wel ongewoon lekkere bonen en zalm. De jus bij de ossenhaas en sukade smaakt ook echt naar jus, maar dan voller en intenser jus dan je ooit hebt geproefd. Voeg hierbij de vriendelijke bediening, verrassende wijnen, en relaxte omgeving en je hebt het adres voor een avond genieten -- beginnend in de zon, zolang het nog kan.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  2 september 2017
 • 8.75

  Marja Zeegers

  Het eten was heerlijk en de wijn super.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  6 juni 2017