DenC (Vroege Vogel)

ALL-IN-3-gangen vroege vogel diner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 49.50 € 81.00Te reserveren t/m 27 juli 2019
Originele prijs € 81.00
Korting 39%
Je voordeel € 31.50

Smul van een prachtig ALL-IN-3-gangen vroege vogel diner voor slechts € 49,50 per persoon!


Ben je op zoek naar de ideale plek voor een culinair avondje uit in Amsterdam? Dan zit je bij DenC helemaal goed. Het restaurant is gevestigd in de gezellige Kerkstraat en deze gezelligheid vind je ook terug in het restaurant. In een ontspannen huiskamersetting geniet je van de HEERLIJKste Frans-mediterrane gerechten.


Patron-Cuisinier Johan Dik en gastvrouw/vinologe Emmalou Cunningham verzorgen met veel plezier en passie hun gerechten en wijnen op een duurzame en biologische wijze. Vraag vooral ook naar de wijnen, want DenC heeft een uitgebreide wijnkaart met mooie smaakvolle en verrassende wijnen die uitstekend bij de gerechten passen.


Dat je hier geniet op niveau blijkt wel uit het feit dat DenC is bekroond met 12 Gault&Millau punten en een notering heeft in Lekker top500.


HEERLIJK vroege vogel


´Vroege vogels vangen de dikste wormen´. In dit geval de dikste korting! Want als jij een tafel reserveert om 17:30 ontvang je maar liefst 39% korting op dit ALL-IN-3-gangendiner! Ben je iets later dan 17:30? Geen probleem. De gangen zullen dan iets sneller worden opgediend. Let op, de enige voorwaarde is wel dat je om 19:30 klaar bent.


Wil jij genieten van een prachtig ALL-IN-3-gangen vroege vogel diner? Reserveer dan nu snel jouw tafeltje voor slechts € 49,50,- per persoon!  • Te reserveren t/m 27 juli 2019

  • Te gebruiken op maandag t/m zaterdag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

  • Bij een no show (niet annuleren van de reservering) brengt het restaurant kosten in rekening

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kerkstraat 377
1017 HW Amsterdam
nederland
    Geen reviews