Bistro Berlage

Authentiek 3-gangendiner met een eigentijdse twist

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 24.50 € 35.00Te reserveren t/m 30 juli 2019
Originele prijs € 35.00
Korting 30%
Je voordeel € 10.50

Fantastisch 3-gangendiner in het centrum van Amsterdam voor maar € 24,50 per persoon


In het centrum van Amsterdam vind je Bistro Berlage, waar het enthousiaste team je hartelijk ontvangt. De herinrichting van het Beursplein in Amsterdam, het plein tussen de Beurs van Berlage en de Bijenkorf, was een prachtige aanleiding om in het voormalig Grand Café een geheel nieuw horecaconcept te realiseren. Een transformatie van een traditionele lunchzaak naar een hedendaagse bistro waar gasten terecht kunnen voor koffie, lunch, borrel en diner.


De bistro heeft een elegant interieur waar authentieke, monumentale elementen worden gecombineerd met een moderne uitstraling wat zorgt voor een authentieke bistro met een eigentijdse twist. Centraal in de zaak staat een grote eilandbar die zich uitstekend leent voor de borrel. Op deze iconische locatie met een rijke geschiedenis is Bistro Berlage klaar voor de toekomst.


Op het menu zijn eigentijdse klassiekers te vinden met een Nederlandse touch, een eigen signatuur die associëert met de rijke geschiedenis van het beursgebouw en Amsterdam. De ingrediënten zijn dagvers en worden met zorg en aandacht bereid. Veel producten komen van lokale bodem zoals het brood van Bakkerij Mama, de kaas van Fromagerie Kef, vlees van Lindenhoff en Wild van Wild en worsten van Brandt & Levie en slagerij de Wit. Naast mooie vlees- en visgerechten serveert Bistro Berlage ook een aantal smaakvolle vegetarische gerechten.


Geniet van een authentiek 3-gangendiner met eigentijdse twist voor maar € 24,50 per persoon  • Te reserveren t/m 30 juli 2019

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


beursplein 1
1012JW Amsterdam
nederland
    Geen reviews