C. Amsterdam

Culinair rondje om de kaart tijdens een uniek 5-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 40.00 € 57.50Te reserveren t/m 30 september 2019
Originele prijs € 57.50
Korting 30%
Je voordeel € 17.50

Een fantastisch diner van vijf gangen van het '360 gradenmenu' voor maar € 40,- per persoon


In het altijd bruisende Amsterdam vind je C. Amsterdam. Het restaurant is meer dan allen Celsius, maar prikkelt alle zintuigen. Bij C. Amsterdam laten ze je zien hoe belangrijk temperaturen zijn voor bereidingen. Ervaar hoe smaak en textuur verandert bij bereidingen op 20, 80, 100 of 200 graden. Het 360 graden menu is letterlijk een rondje om de kaart, daar valt alles in samen. Het is de ideale samenstelling en volgorde van gerechten en bereidingen.


C. Amsterdam is een eigentijds restaurant met een chique twist wat zorgt voor een bruisende plek. De verwijzing naar graden benadrukt de precisie die de chefs nastreven, want dat maakt het verschil tussen goed en lekker. De creatieve manier waarop ze sterke smaken en texturen combineren, maakt van C. Amsterdam een warme aanrader.


Voor in het restaurant bevindt zich de Bar, waar cocktails in de spotlights staan. De hoofd-bartender is Milos Stanisic,  hij brengt technieken uit de keuken terug in zijn 'World Class' cocktails. 


Op vrijdag- en zaterdagavond vervagen de grenzen tussen restaurant, bar en nachtclub met "Sound of C". Verwacht een mix van de beste cocktails, bar bites, deephouse en late night dancing. De resident DJ van C. Amsterdam bouwt de avond vanaf 20:00 uur op met een live set van classic- en deephouse van vinyl.


Ervaar het zelf en geniet van een fantastisch 360 graden 5-gangendiner voor maar € 40,- per persoon • Te reserveren t/m 30 september 2019

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Wibautstraat 125
1091GL Amsterdam
Nederland
10 1 Zeer goed
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Marije Elderenbosch

  Heerlijk gegeten, fijne bediening. Spannende gerechten met een hele goede wijncombinatie. Muziek stond naar mijn smaak wat te hard
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  11 juli 2019