BAUT

Hoogstaand 5-gangendiner in warm interieur met absurdistische eyecatchers

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 35.00 € 51.50Te reserveren t/m 10 augustus 2019
Originele prijs € 51.50
Korting 32%
Je voordeel € 16.50

Culinair genieten van een 5-gangendiner op een unieke locatie voor maar € 35,- per persoon


"Moving Circus BAUT" is een fenomeen in de Amsterdamse horeca. Uniek aan BAUT is dat het geen vaste locatie heeft. BAUT vindt zijn thuis in iconische leegstaande panden in Amsterdam om deze vervolgens beter achter te laten en weer op een nieuwe plek neer te strijken. BAUT is fine dining in een nonchalante sfeer met een eclectische mix van food, drinks en art op de meest bijzondere locaties!


De historische Magdalenakapel in de Spaarndammerstraat is inmiddels de 6pop-up locatie van BAUT. Een warm interieur met gekke absurdistische eyecatchers zullen je verrassen wanneer je binnenkomt. De kracht van BAUT is zijn unieke karakter en hoge kwaliteit in service en food.


De head chef en oprichter van BAUT is Michiel van der Eerde. Misschien ken je Michiel als chef met de knot en als jurylid in het tv-programma “Masterchef Holland.” Michiel van der Eerde staat ook aan het roer van de zusterrestaurants C Amsterdam en ZUID. De mannen die de dagelijks leiding in de keuken hebben zijn Dennis Borgmeijer en Armando Kampe, zij bereiden samen de meest fantastische gerechten voor je. 


Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel jouw tafeltje voor maar € 35,- per persoon!  • Te reserveren t/m 10 augustus 2019

  • Te gebruiken op maandag t/m zaterdag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Spaarndammerstraat 460
1013 SZ Amsterdam
Nederland
    Geen reviews