Zotte

Culinair ontspannen tijdens een 3-gangenlunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 23.45 € 33.50Te reserveren t/m 28 maart 2020
Originele prijs € 33.50
Korting 30%
Je voordeel € 10.05

Culinair genieten van een 3-gangenlunch voor maar € 23,45 per persoon


Gelegen aan de Rotterdamse straatweg, de lange laan die leidt naar het sfeervolle Hillegersberg, vind je Zotte. Ontsnap hier aan de drukte van het Rotterdamse centrum. Zotte heeft een moderne maar gemoedelijke sfeer. Gastvrouw Hester Zeelenberg zal zorgen dat het jou de hele avond aan niks ontbreekt! 


Zotte beschikt over een gevarieerde kaart met allerlei vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. De keuken heeft een Franse basis, maar wel met een Oosters tintje. Chef-kok Ronald Beekhuijzen bereidt alle gerechten met veel passie, en dat proef je! Opvallend is de big green egg middenin de keuken. Hierop maakt hij onder andere heerlijke black angus klaar. Vraag vooral ook naar de bijpassende wijnen. Zotte heeft een uitgebreid assortiment en adviseert jou hier graag over. 


Maak je klaar voor een heerlijke middag, met uitzicht op de Bergse Achterplas! Geniet van een culinaire 3-gangenlunch voor maar € 23,45 per persoon! • Te reserveren t/m 28 maart 2020

 • Te gebruiken op maandag t/m zaterdag 

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Straatweg 114
3051BM Rotterdam
Nederland
10 1 Zeer goed
8.2
Eten
7.7
Service
8.3
Sfeer
7.7
Gastvrijheid
 • 8.75

  Rebecca

  Ondanks dat de reservering niet goed doorgekomen was werden we hartelijk ontvangen. Het menu was heerlijk, bediening ontzettend vriendelijk. Een aanrader!
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  4 februari 2020
 • 7.5

  Jaap Seugling

  Ik maakte gebruik van Primera aanbieding; zou een 3-gangen diner zijn met Franse invloeden. Ober wekte in ieder geval de indruk dat we maar gewoontjes waren met deze keuze... denk maar even na of het voorgerecht vis of vlees mag zijn, idem voor hoofdgerecht. We kozen voor vis en vlees. Het werd Sashimi en Bal gehakt van Black Angus. Eerlijk gezegd had ik me hier meer van voorgesteld; niet echt Franse invloeden..... ronduit teleurstellend. Wijnadvies was ook niet optimaal. Ober is wel commercieel.... vliegt als een aasgier rond het tafeltje... oh... geen oesters of ham vooraf... ook geen kaasplankje (wellicht was dat de Franse invloed …) . Iets minder "aandacht" mag echt wel. Omdat ik iemand had uitgenodigd geen blijk gegeven van mijn teleurstelling om de sfeer niet te bederven, maar echt teleurstellend. Geef geen korting op een diner als je niet wilt of kunt.... en hou (en daar twijfel ik sterk aan) het originele menu in tact. Dit is geen reclame voor een zaak die echt beter kan en ik denk ook beter wil
  6
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  15 januari 2020
 • 9

  Willeke Horstman

  Ontzettende lekker driegangenmenu lunch gegeten. Personeel heel hartelijk waardoor je je gelijk zeer welkom voelt! Zeker een aanrader om eens heerlijk uitgebreid te lunchen met of zonder korting is het eten kwaliteit prijs verhouding super! Wij komen nog een keertje terug!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  29 december 2019
 • 4.25

  Taco de Leeuw

  Ondanks dat het eten heerlijk was, was de service beneden alle peil. Er was slechts 1 ober in het restaurant aanwezig. Bij binnenkomst stond deze bij de keuken, keek niet meer op of om en dat hield in dat wij ons zeker 5 minuten erg verloren voelden, wachtend aan de bar die zich midden in het restaurant bevond. Wij hadden een 2 gangen verrassingsmenu(19,950 euro pp gereserveerd, aanbieding Heerlijk). Bij de eerste gang werd het bord neergezet en wilde de ober weglopen zonder uitleg over het gerecht. Tijdens het weglopen vroeg ik toch nog maar even wat er precies op ons bord lag. Bij de 2e gang heb ik niet eens meer de moeite genomen om iets te vragen daar de ober wederom het bord neerzette en direct weer wegliep. Jammer want het eten was heerlijk. Wij hebben zelf maar een beetje zitten gissen naar de ingrediënten. 's avonds nog een mail naar het restaurant gestuurd om aan te geven dat wij dit erg jammer vonden, en zeker om voor toekomstige gasten deze vanzelfsprekende service (in onze ogen bij een dergelijk restaurant dat prijzen van meer dan 7,00 euro per glas wijn durven rekenen) te garanderen. Niets meer gehoord, jammer want dit had de score positief beïnvloed.
  8
  Eten
  1
  Service
  7
  Sfeer
  1
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  24 december 2019
 • 9

  Mark Rotterdam

  Hester, onze gastvrouw, legde ons volledig in de watten. Er was aandacht voor de kinderen, zorgvuldig werden de dieetwensen meegenomen en goede bijpassende wijn geadviseerd. Het was een voortreffelijke lunch.
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 november 2019
 • 8

  Lauriena Verheezen

  .
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 oktober 2019
 • 8.25

  Michel

  Afgelopen vrijdag van een heerlijke 3 gangen lunch genoten bij Zotte. Prima prijs - kwaliteit verhouding, goede porties en ontzettend aardige bediening. Volgende keer ook de wijnkaart maar eens aanbreken want we hebben het voor de verandering bij water gehouden, maar de smaak was er niet minder om. Echt een aanwinst voor Hillegersberg.
  8
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 september 2019
 • 7

  Carlien

  Het eten was goed, ook qua prijs/kwaliteit verhouding. Maar de bedragen die worden gerekend voor een glas wijn, vind ik bizar hoog, een open wijn, een glas Ripasso, van € 9,75. Dat zijn mijns inziens prijzen dat alleen een restaurant uit een hoger segment mag berekenen .
  7
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 augustus 2019
 • 9

  Arnoud Degener

  Wij eten wel vaker bij Zotte en het is altijd top. Gisteravond ook heerlijk gegeten. ????????????????
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 augustus 2019
 • 5

  mieke van os

  Vooraf aangegeven dat er ivm coeliakie 1 persoon glutenvrij moest eten. Hier was geen rekening mee gehouden. Ook was het niet mogelijk om een keus te maken voor vlees of vis in het verrassingsmenu, hierdoor is het eten niet voor iedereen even lekker geweest. Zelfs nog gevraagd of het eventueel mogelijk was voor één persoon a la carte te eten. Dit was ook niet mogelijk. Verder werd er vergeten om het bestelde water te serveren en zo ook met de bestelde huisgemaakte frites. Tot slot wilde één persoon koffie ipv dessert, dit kon, maar werd wederom vergeten te serveren en moest extra afgerekend worden. Tot slot stond er op de rekening een extra fles wijn. Hoe vriendelijk de bediening ook gedaan werd...dit was wel een domper. Ik vind dus dat ik zelfs mild ben geweest voor het cijfer van de service en klantvriendelijkheid.
  7
  Eten
  3
  Service
  7
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 augustus 2019
 • 9

  Atty

  Leuke avond gehad bij Zotte. Het eten was heel lekker en de porties waren ook dik in orde. Het was een verrassingsmenu, maar ondanks dat konden we per gang kiezen uit vega, vis of vlees - heel prettig! Het personeel was attent en goed geïnformeerd over het eten en de wijnen. Enige onhandige vond ik de wijnkaart: die toonde alleen de prijs per fles, ook bij de wijnen die per glas te bestellen waren. Maar alles bij elkaar een leuk restaurant met lekker eten!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 juli 2019
 • 9

  Richard S

  Alles klopte, was daar met zakelijke relaties top gegeten presentatie goed
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 juli 2019
 • 10

  Yvette Hofman

  Gisteren heerlijk gegeten bij Zotte complimenten voor de kok, en de bediening was ook perfect. Dit is zeker een aanrader in Hillegersberg. Top zaak!!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 juni 2019