Tante Kee (Vroege Vogel)

Geniet van een early lazy Sunday 4-gangendiner met bruisend aperitief, charcuterie en brood met boter

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 40.00 € 80.00Te reserveren t/m 1 september 2019
Originele prijs € 80.00
Korting 50%
Je voordeel € 40.00

Geniet van een verrukkelijk vroeg 4-gangendiner met bruisend aperitief, charcuterie en brood met boter voor slechts € 40,- per persoon


Op een steenworp afstand van Amsterdam en Leiden ligt in de Kagerplassen het mooie Kaageiland. Omringd door water vind je hier Tante Kee. Het restaurant is 24 uur per dag te bereiken met een nostalgisch pontje, die je voor slechts € 4,50 (retour) van en naar het restaurant brengt. Na deze bijzondere reis, word je gastvrij ontvangen in een warme en knusse setting.


Het keukenteam bereidt fantastische, veelal biologische, gerechten op hoog niveau. Er wordt gewerkt met producten uit de directe omgeving. De keuken is Frans, maar heeft af en toe Oosterse accenten. Een méér dan lekkere combinatie! Nieuwsgierig naar de heerlijke wijnen? Laat je er alles over vertellen door de gepassioneerde sommelier. 


Leuk weetje: Tante Kee is recent verbouwd en ziet er beter uit dan ooit! Het restaurant is hiermee zelfs genomineerd voor een Entree Award in de categorie “Best Restyling”. Belangrijkste verandering is dat alle tafels nu uitzicht bieden op het water. Ook is het restaurant bekroond met 14 Gault&Millau. Dat wil je toch met eigen ogen zien?


HEERLIJK vroege vogel


´Vroege vogels vangen de dikste wormen´. In dit geval de dikste korting! Want als jij een tafel reserveert om 16:00 ontvang je maar liefst 50% korting op deze 4-gangendiner! Ben je iets later dan 16:00? Geen probleem. De gangen zullen dan iets sneller worden opgediend. Let op, de enige voorwaarde is wel dat je om 19:00 klaar bent.


Laat je nu verwennen met dit verrukkelijke vroeg 4-gangendiner met bruisend aperitief, charcuterie en brood met boter voor maar € 40,- per persoon!  • Te reserveren t/m 1 september 2019

  • Te gebruiken op zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties en cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Julianalaan 14
2159 LA Kaag
nederland
    Geen reviews