Bij Robbert (Vroege Vogel)

Geniet van een culinair 4-gangendiner van de chef

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 27.50 € 55.00Te reserveren t/m 25 juli 2019
Originele prijs € 55.00
Korting 50%
Je voordeel € 27.50

Laat je verrassen met een 4-gangendiner van de chef voor slechts € 27,50 per persoon!


In het plaatsje Bodegraven, gelegen in Het Groene Hart, is het goed toeven. Gastvrijheid staat bij restaurant Bij Robbert op de eerste plaats. Als je binnenstapt word je met een warm welkom ontvangen. Door de warme en sfeervolle inrichting voel je je gelijk thuis!


Robbert Goedhart, eigenaar en chef-kok van restaurant Bij Robbert heeft een jarenlange horeca-ervaring. Hij heeft met succes de koksopleidingen in Nederland én België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: heerlijk eten in een ontspannen sfeer.


Met trots kan Bij Robbert zeggen dat zij in de rubriek ‘De Gouden Pollepel’ van het AD in 2016 een welverdiende 8,4 hebben gescoord, en daarmee bovenaan staan in de regio van Het Groene Hart! Daarnaast heeft Bij Robbert als kroon op het werk 13 Gault Milleau punten en staat vermeld in de lekker top 500! 


HEERLIJK vroege vogel


´Vroege vogels vangen de dikste wormen´. In dit geval de dikste korting! Want als jij een tafel reserveert om 17:30 ontvang je maar liefst 50% korting op dit 4-gangendiner! Ben je iets later dan 17:30? Geen probleem. De gangen zullen dan iets sneller worden opgediend. Let op, de enige voorwaarde is wel dat je om 19:30 klaar bent.


Ervaar het zelf en boek dit 4-gangendiner van de chef voor slechts € 27,50 per persoon!  • Te reserveren t/m 25 juli 2019

  • Indien dieetwensen niet worden vermeld in de reservering is het restaurant genoodzaakt € 5.- per aangepast gerecht in rekening te brengen.

  • De HEERLIJK Aanbieding geldt per persoon

  • Te gebruiken op dinsdag t/m donderdag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kerkstraat 118
2411AG Bodegraven
nederland
    Geen reviews