La Sonnerie

Culinair genieten van een 5-gangendiner met aperitief

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 39.00 € 56.00Te reserveren t/m 31 augustus 2019
Originele prijs € 56.00
Korting 30%
Je voordeel € 17.00

Culinair genieten van een fantastisch 5-gangendiner met aperitief voor maar € 39,- per persoon


Gelegen in het Brabantse Son vind je La Sonnerie. Het brasserie-restaurant is dé ontmoetingsplek voor jong en oud, voor zakelijk en privé. Gevestigd in de oude meisjesschool waar de Zusters der Liefde jaren lang les hebben gegeven aan de meisjes uit het dorp. In deze mooie open ruimte met hoge plafonds en gezellige bar voel je je direct thuis. In het restaurant zelf hangt een aangenaam warme sfeer en in de zomer geniet je volop op het zonovergoten terras. 


Strijk na een dagje in Eindhoven neer in het restaurant van La Sonnerie en geniet hier van de fantastische gerechten van chef-kok Hans van de Loo. Geïnspireerd door de Franse en Nederlandse keuken serveert hij culinaire gerechten die het restaurant een goede reputatie in de omgeving hebben bezorgd. 


Het aansluitende particuliere Hotel biedt een eersteklas accommodatie in de stad Son. Hier kun je HEERLIJK tot rust komen! De bar en lounge bieden een perfecte plek om te ontspannen na een vermoeiende reis, een hectische vergadering of een lange wandeling. En openhaard creëert een gezellige sfeer.


Culinair genieten tijdens een fantastisch 5-gangendiner met aperitief voor maar € 39,- per persoon  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op maandag t/m zondag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Nieuwstraat 45
5691AB Son
Nederland
    Geen reviews