Le Port

Culinair 4-gangendiner met Franse invloeden

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 26.95 € 38.50Te reserveren t/m 31 augustus 2019
Originele prijs € 38.50
Korting 30%
Je voordeel € 11.55

Geniet van een culinair 4-gangendiner met Franse invloeden voor maar € 26,95 per persoon!


Aan het Havenhoofd in Barendrecht (Carnisselande) bevindt zich sinds januari 2019 restaurant Le Port. Het pas geopende restaurant kookt volgens de klassieke Franse keuken. Gastheer Arjan Lagerwerf is al meer dan 30 jaar actief in het hogere segment in en om Rotterdam. Nu gaat hij zelf de uitdaging aan en kiest "zijn dorp" Barendrecht uit omdat hij zich daar thuis voelt. Een lang gekoesterde ambitie komt nu uit!


Bij Le Port staat duurzaamheid en biologisch hoog in het vaandel. Respect voor de mens en dier is wat zij belangrijk vinden. Geniet van culinaire gerechten in een ongedwongen sfeer met oog voor detail. Hier kun je terecht voor mooie seizoensgerechten van vis/vlees en zelfs vegetarische gerechten staan hier op de menukaart. Deze zijn bereid met invloeden van over de hele wereld met de Franse keuken als basis. Vraag ook vooral naar de wijnkaart, hier vind je prachtige begeleidende wijnen om je diner helemaal compleet te maken!


Reserveer snel jouw tafeltje en geniet van een culinair 4-gangendiner met Franse invloeden voor maar € 26,95 per persoon • Te reserveren t/m 31 augustus 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Havenhoofd 1
2993 EK Barendrecht
nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Kacoen

  Buiten op het terras van een prima 4-gangen diner genoten. Enige minpuntje (zoals bij de meeste restaurants, is dat er meer groente bij zou mogen zitten, had ik echter ook gewoon om kunnen vragen, maar heb ik niet gedaan). Kwaliteit en hoeveelheid prima. Bediening erg vriendelijk. Restaurant om aan te raden.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  2 juni 2019
 • 9

  Leo

  Wij genoten van een heerlijk 4- gangen diner. Het aperitief gebruikten wij op het fraaie terras in de zon. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Restaurant Le Port is wat ons betreft een aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  20 mei 2019