Bistro ONS

Een 3-gangen keuzemenu én steun uit huis geplaatste kinderen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 24.50 € 35.50Te reserveren t/m 31 augustus 2019
Originele prijs € 35.50
Korting 31%
Je voordeel € 11.00

Genieten van heerlijke gerechten tijdens een 3-gangen keuzemenu voor maar € 24,50 per persoon én steun daarmee tegelijk de toekomst van jongeren die niet bij hun ouders kunnen opgroeien.


Jeugddorp De Glind is een klein, groen dorp tussen Amersfoort, Leusden en Barneveld dat beschikt over Bistro ONS. In het jeugddorp vinden jongeren, die om redenen niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien, een (tijdelijk) onderkomen. Het dorp is opgezet in samenwerking met de Rudolphstichting, een organisatie die uit huis geplaatste kinderen een inspirerende en veilige leefomgeving biedt door vernieuwende zorgprojecten.


In de Glind kun je heerlijk wandelen en uit eten. Daarnaast is er een kinderboerderij en schateiland voor de nodige avonturen. Voor fietsers en wandelaars is het restaurant een perfect rustpunt of een uitvalsbasis voor mooie tochten. Via een leertraject bij ONS werken de jongeren aan hun toekomst. De keuken van het restaurant is mediterraans georiënteerd en bestaat uit HEERLIJKe kruidige gegrilde gerechten uit de Balkan. Bij de gerechten serveren ze mooie volle Afrikaanse wijnen en verantwoorde dranken. 


Wanneer ga jij langs op deze bijzondere plek om te genieten van al het HEERLIJKs dat de jongeren bereiden? Geniet van een 3-gangen keuzemenu voor maar € 24,50 per persoon.

   • Te reserveren t/m 31 augustus 2019

  • Te gebruiken op zaterdag t/m donderdag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl


Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Rudolphlaan 2
3794 MZ De Glind
nederland
    Geen reviews