De Drommedaar

Genieten van een culinair 6-gangenmenu in het centrum van Emmen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 45.00 € 67.50Te reserveren t/m 30 september 2019
Originele prijs € 67.50
Korting 33%
Je voordeel € 22.50

Culinair genieten van een 6-gangenmenu in het centrum van Emmen voor maar € 45,- per persoon!


Méér dan lekker uit eten in het centrum van Emmen doe je bij De Drommedaar. Een bijzonder restaurant om te ontmoeten, lunchen, borrelen, proeven, dineren, feesten en nog veel meer… Het monumentale pand van De Drommedaar ademt sfeer door de warme en stijlvolle inrichting. Het restaurant is de plek waar vrienden, familie of relaties elkaar treffen voor een smaakbeleving met uitzicht op onze sfeervolle binnentuin.


Binnen kun je heerlijk zitten in de brasserie, wijnbar en restaurant. De Brasserie is de huiskamer van De Drommedaar. Geniet bij lekker weer buiten op het grote terras aan de voorzijde en aan de achterzijde in de rustige binnentuin grenzend aan het Rensenpark zodat er altijd wel een plekje is waar je je thuis voelt.


Chefkok Jeroen Vink kookt met zijn witte brigade volgens de lijn van de Dutch Cuisine. Dat staat voor louter duurzame en verse ingrediënten uit het seizoen, en waar mogelijk uit de regio. Alles geserveerd in een stijlvol maar toch ongedwongen interieur door een enthousiast team.


De Drommedaar staat voor heerlijk eten en drinken in Emmen, in een informele en ongedwongen setting. Wanneer ga jij genieten van een culinair 6-gangenmenu voor maar € 45,- per persoon? • Te reserveren t/m 30 september 2019

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Hoofdstraat 16A 16 A
7811 EP Emmen
nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.25

  Jacqueline

  We komen hier regelmatig en zijn keer op keer zeer tevreden. Heerlijk eten, prachtige wijnen en een mooie setting. Heerlijk zonnig terras voor en intiem terras achter. Dikke aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  6 juli 2019