Geronimo

'Live well. Sin a little' tijdens een 3-gangen incl. aperitief & koffie met friandises

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 39.50 € 56.50Te reserveren t/m 26 september 2019
Originele prijs € 56.50
Korting 30%
Je voordeel € 17.00

Culinair 3-gangendiner incl. aperitief, huisgemaakte friet en koffie/cappunico/thee na met friandises voor € 39,50


Aan het gezellige Vrijthof in Hilvarenbeek vind je restaurant Geronimo. Op het fraaie plein hebben Angélique Coppens en Joost van Nunen hun droom waargemaakt: een horecagelegenheid met een heel eigen sfeer.


Geronimo is de naam van een beroemd Indiaans opperhoofd, die vocht voor zijn volk. Hij was niet alleen een gevreesd krijger, hij was tevens filosoof. Zijn lijfspreuk luidt als volgt: ‘While living, I want to live well’. Angélique en Joost zijn enorm geïnspireerd door deze uitspraak, dit is de reden dat zij het restaurant Geronimo hebben genoemd.


De gasten worden aangemoedigd om ieder moment van de dag te genieten van het eten en drinken bij Geronimo. Dit alles onder het motto: ‘Live well. Sinn a little’. Oftewel, zondig af en toe een beetje en gun jezelf dat HEERLIJKe glas wijn!


Naast het sfeervolle restaurant beschikt Geronimo ook over een lounge voor bijvoorbeeld een aperitief voorafgaand aan de maaltijd en tijdens de zwoele zomeravonden is het goed vertoeven in de ruime en vooral groene binnentuin!


Kortom, reserveer snel een tafeltje en geniet van dit 3-gangendiner inclusief aperitief, huisgemaakte friet en tot slot keuze uit koffie/cappunico/thee met friandises voor slechts € 39,50 per persoon! • Te reserveren t/m 26 september 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op dinsdag t/m donderdag & zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Vrijthof 27
5081 CB Hilvarenbeek
nederland
10 1 Zeer goed
9
Eten
7.5
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8.75

  Lia Nelis

  Het eten was van hoog niveau met bijzondere smaakcombinaties in moderne stijl. Het wijnarrangement bood heerlijke bijpassende wijnen. De gerechten waren heel mooi opgemaakt in herfstsfeer. Kortom, deze kennismaking smaakt naar meer.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  30 oktober 2018
 • 8.25

  Ton Van de ven

  Eten was voortreffelijk, 5 geweldig lekker gangen, muziek keuze rock & roll en country western vonden wij niet echt passen bij het geheel, Diner was echt op nivo, prijs normaal 70,00 euro is te hoog, drankjes zijn daarentegen weer echt goedkoop, betere balans zoeken
  10
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  26 augustus 2018
 • 9.25

  Elles Ketelaars

  GEWELDIG !!! Heerlijke, verrassende gerechtjes en goede combinatie met wijnarrangement. Voor herhaling vatbaar
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  24 augustus 2018
 • 6.25

  Laura

  bij aankomst reservering voor 4 i.p.v. 5. toen geen reservering en daarna ja we hebben toch wat gelezen over allergie e.d.. (niet goed dus. Eten was aardig maar kregen 2 mensen prima rosé duif waren de andere 2 doorbakken, kregen er 2 heer zacht \"knuffel\"vlees zoals ze zelf omschreven kregen de andere stuk vlees met aardig wat pees. ongebruikt glazen bleven op tafel totdat verzocht werd deze weg te halen. wij vinden dat ze meer pretenderen te zijn dan ze waar maken. sorry.
  7
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 juli 2018