Nastrium

Oosterse gerechten tijdens een ALL-IN 4-gangenlunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 72.50 € 103.00Te reserveren t/m 4 oktober 2019
Originele prijs € 103.00
Korting 30%
Je voordeel € 30.50

Culinair genieten van een ALL-IN 4-gangenlunch voor maar € 72,50 per persoon


Gelegen in het Brabantse Helmond vind je Nastrium. De inrichting van het statige herenhuis waarin het restaurant gevestigd is heeft een flinke opknapbeurt gehad, maar ademt nog steeds de sfeer van een gezellig huiskamerrestaurant.


Na 18 jaar in verschillende andere keukens gewerkt te hebben is de droom van Djailany van de Laarschot werkelijkheid geworden. Zijn eigen restaurant waar hij zijn eigen stijl kan delen met de gasten. De naam NASTRIUM is afgeleid van het engelse nasturtium wat een oost-indische kers is een ingredient die hij graag gebruikt in zijn gerechten.


Chef Djailany maakt gebruik van Franse kooktechnieken in zijn gerechten met een Oosterse twist. De Indische roots van Djailany vormen een belangrijk element. De chef kookt met passie en dat proef je. Djailany leerde het vak onder andere van Soenil Bahadoer en was chef in het Aziatische restaurant De Blauwe Lotus in Eindhoven.


Reserveer snel jouw tafeltje en geniet van een ALL-IN 4-gangenlunch voor maar € 72,50 per persoon!   • Te reserveren t/m 4 oktober 2019

  • Te gebruiken op maandag, donderdag, vrijdag en zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

  • ALL-IN omvat: huiscocktail, een 4-gangenlunch, 4 begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Mierloseweg 130
5707AR Helmond
NEDERLAND
    Geen reviews