TEDs Amsterdam

Uniek champagne ontbijt in bruisend Amsterdam

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 14.00 € 20.00Te reserveren t/m 28 september 2019
Originele prijs € 20.00
Korting 30%
Je voordeel € 6.00

Begin je ochtend méér dan lekker met een champagne ontbijt voor slechts € 14,- per persoon!


Laat je verwennen met een heerlijk ontbijt bestaande uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm met hollandaise saus op een vers croissantje met een glas jus d'orange toe. TEDs is sinds mei 2015 een begrip in Amsterdam. Gevestigd net buiten de grachtengordel geniet je hier van een HEERLIJKe primeur! Een voordelig champagne ontbijt was eerder nog niet verkrijgbaar op HEERLIJK.nl.


De naam TEDs slaat op de naam van de Franse Bulldog van eigenaresse Sanne Huisman, die weer is vernoemd naar de sterkste man van de wereld in 1992 - Ted van der Parre. Sanne's idool destijds. 


Dit gezellige restaurant is de plek waar je in de ochtend gevarieerd kan ontbijten, van "curly fries" tot wentelteefjes en gepocheerde eitjes. In het menu vind je een grote selectie aan de favoriete gerechten van Sanne. Gerechten waarvoor je haar diep in de nacht wakker zou kunnen maken. De smaken laten wiebelen op je stoel en samen met het frisse interieur ontbijt je hier prinsHEERLIJK. 


Met nog twee vestigingen in Utrecht en Den Haag is TEDs inmiddels niet meer weg te denken in deze steden. Een fantastische prestatie. TEDs is iets wat je geproefd moet hebben!


Geniet een de bruisende sfeer in en wacht niet langer. Reserveer dit uitgebreide champagne ontbijt voor slechts € 14,- per persoon! Zo begin je jouw ochtend méér dan lekker :) • Te reserveren t/m 28 september 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Het ontbijt bestaat uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm, hollandaise saus op een croissant en een glas jus d'orange

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • Te reserveren van 8:00 uur tot 11:00 uur

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze actie is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


BOSBOOM TOUSSAINTSTRAAT 60
1054 AV Amsterdam
nederland
10 1 Goed
8
Eten
7
Service
8
Sfeer
6
Gastvrijheid
 • 7.25

  Dann

  Leuke hippe tent, champagne was lekker maar de glazen echt te vies. Het eten : croissant met zalm en gepocheerd ei en hollandaise was erg geslaagd! Maar niet extreem. Bijzonder. De tent was afgeladen vol, en ze hadden eigenlijk geen tijd om iemand netjes te ontvangen of te woord te staan. Na even wachten hebben we zelf een tafeltje overgenomen van andere gasten.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  9 september 2019