Rozemarijn

Proef de Zeeuwse roots van de chef in een 5-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 42.50 € 62.50Te reserveren t/m 12 oktober 2019
Originele prijs € 62.50
Korting 32%
Je voordeel € 20.00

Een Zeeuwse thuishaven in bruisend Maastricht tijdens een 5-gangendiner voor slechts € 42,50 per persoon! 


Restaurant Rozemarijn brengt een vleugje Zeeuwse roots in het hart van Maastricht. In de Havenstraat laat chef-kok Jeroen jou graag ongedwongen genieten van zijn unieke, eigenwijze kookkunsten. Hij combineert zijn Zeeuwse roots graag met lokale dagverse producten en creëert met een creatieve swing verrassende smaakcombinaties uit de Vlaamse, Oosterse, Arabische en Italiaanse keuken. 


Aan het roer staan chef-kok én brillen-fanaat Jeroen Raes en gastvrouw Maaike Steins. Samen staan zij voor gastvrijheid, eerlijkheid en passie, binnen een no-nonsense restaurant waar iedereen welkom is. Met aandacht voor het product en een uitstekende service, want de puntjes staan hier steevast op de i. 


Ook de wijnkaart is met zorg samengesteld. De focus ligt op de Europese wijngebieden, waarin gezocht wordt naar “karakter” wijnen die het eigen terroir & signatuur van de wijnmaker benadrukken.


Ervaar het zelf en laat je in de culinaire watten leggen tijdens een creatief 5-gangendiner voor slechts € 42,50 per persoon! • Te reserveren t/m 12 oktober 2019

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • De HEERLIJK menuprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Havenstraat 19
6211 GJ Maastricht
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.3
Eten
9.3
Service
8.8
Sfeer
9.5
Gastvrijheid
 • 8.75

  Albert Stevens

  Cijfers zijn duidelijk. Alles was top. Eerstvolgende keer als we in Maastricht zijn doen we dit toprestaurant weer aan.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  20 augustus 2019
 • 9.75

  Robert en Carola van der Kooij

  Fantastisch gegeten met een goed bijpassend wijnarrangement. Met vrienden in 2005 hier gegeten, een goede herinnering. Nu laten we het niet zo lang duren om terug te gaan ... een ware smaaksensatie.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  17 augustus 2019
 • 9

  Julie

  Afgelopen weekend bij restaurant Rozemarijn gegeten. Wij hebben heerlijk gegeten en de service was top! We krijgen naast het verrassende menu ook nog een aantal amuses van het huis. De gerechten waren prachtig opgemaakt en de wijnen waren ook goed. Het restaurant is heel sfeervol en huiselijk ingericht! Wij hebben een erg leuke avond gehad en raden dit restaurant zeker aan!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  4 augustus 2019
 • 9.25

  GdJ

  We werden heel vriendelijk ontvangen. Het eten was verrassend goed en mooi seizoen gebonden. De wijnen waren uitstekend. De bediening was fantastisch. Kortom, we komen zeker weer terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  2 augustus 2019