Gastrobar Aandacht

Tapastafel in drie rondes met verfrissend glas spumante

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 25.95 € 37.00Te reserveren t/m 14 september 2019
Originele prijs € 37.00
Korting 30%
Je voordeel € 11.05

Smakelijke tapas van drie rondes met verfrissend glas spumante voor maar € 25,95 per persoon!


Aan de gezellige Biltstraat in het bruisende centrum van Utrecht vind je het kleine zusje van restaurant Aandacht, namelijk: Gastrobar Aandacht. David en Dimitri koken al meer dan tien jaar samen en willen jou maar al te graag de sfeer uit Italië en Spanje laten proeven zoals zij die kennen. De gastrobar staat voor goede wijnen, passende gerechten en de gezelligheid van vrienden en familie. 


Dat er aandacht in de naam zit is natuurlijk niet zonder reden. Hier wordt extra aandacht besteed aan alles. Niet alleen de bediening geeft extra aandacht, door bijvoorbeeld een jas aan te nemen. Ook het gepassioneerde keukenteam geeft, onder leiding van David en Dimitri, oprechte aandacht aan de mooiste producten. Zo ontstaan hier de mooiste culinaire creaties van spannende mediterrane smaken.


Ben jij toe aan wat culinaire aandacht? Reserveer dan snel een tapastafel van drie rondes met een verfrissend glaasje spumante voor maar € 25,95 per persoon. In de eerste ronde geniet je van 5 koude gerechtjes, ronde twee bestaat uit 5 warme gerechtjes tot slot wordt er afgesloten met een heerlijk dessert!  • Te reserveren t/m 14 september 2019

 • Te reserveren van maandag t/m zondag

 • Tapas per persoon: 1e ronde 5 koude gerechten, 2e ronde 5 warme gerechten, 3e ronde 1 dessert

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere cadeaubonnen en acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Biltstraat 48
3572BC Utrecht
Nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Dave

  Gezellige Mediteraanse sfeer , gastvrije bediening en een overzichtelijke kaart met lekkere gerechten. We komen zeker terug om andere gerechten te proeven. Kortom ......een aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  28 juli 2019