Bistro Velvet

'Bistronomisch' 4-gangendiner met amuse & bruisend aperitief

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 28.00 € 40.00Te reserveren t/m 26 oktober 2019
Originele prijs € 40.00
Korting 30%
Je voordeel € 12.00

Smaakexplosies in een culinair 4-gangendiner met amuse & bruisend aperitief voor maar € 28,- per persoon!


In het gezellige centrum van Arnhem vind je Bistro Velvet in een fraai pand. Je komt binnen in een mooie ruimte met een marmeren bar en metershoge wandvullende wijnkast. De trap omhoog leidt je naar de wijnbar, de trap naar beneden leidt je naar het restaurant. De sfeer is hier te omschrijven als bistro-underground.


Het overenthousiaste keukenteam maakt voor u een wekelijks wisselend menu. De gerechten zijn alles wat je van 'bistronomie' verwacht: speels, creatief en uitdagend. Her en der duiken Chinese invloeden op. Deze culinaire kunstwerken worden bereid van hoogwaardige producten. De gerechten kunnen met recht culinaire kunstwerken worden genoemd. 


Loopt het water je ondertussen in de mond? Reserveer dan snel een 4-gangendiner met amuse & bruisend aperitief voor maar € 28,- per persoon! • Te reserveren t/m 26 oktober 2019

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • De HEERLIJK aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Graag eventuele dieetwensen tijdig doorgeven bij het reserveren.

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Velperbuitensingel 17
6828CV Arnhem
Nederland
10 1 Onvoldoende
2
Eten
8
Service
5
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 5.75

  jacob van den Top

  Een nog leeg restaurant met loeiharde muziek Er wordt een glas prima Spumante ingeschonken. "Wilt u er misschien een oester bij?" Graag, is dat de beloofde amuse?" " Nee, meneer, wij hebben geen amuses Maar in de aanbieding staat amuse. Uiteindelijk wordt de eenzame oester dan maar de amuse Er komen andere gasten binnen en gaan direct weer weg vanwege de te harde muziek Het eerste gerechtje komt op tafel onder de titel :Venkel, rivierkreeft en kippenhuid. De halve venkel ligt in een palingbouillon, daarop 5 rivierkreeftjes en een stukje krokant gebakken kippenhuid . Interessant, maar de smaken komen totaal niet bij elkaar, anijs overheerst en de bouillon geeft vooral een wat muffe geur af De ingeschonken rosé is uitstekend. Het volgende gerechtje : biet met geitenkaas. De biet heeft een smakelijke bewerking gehad en de foefjes geitenkaas smaken naar ..geitenkaas Simpel, maar lekker. Een goede wijn erbij. Het derde gerecht deed voor ons de deur dicht! Buikspek van het wolvarken :wat blokjes lillend vet waar geen vlees aan te bespeuren was. Een blokje geprobeerd: het smaakt ook als smerig vet! Wij hebben het hierbij gelaten, het bord teruggestuurd ( de bediening wilde nog wel in de keuken gaan zoeken naar stukjes met vlees er aan) een gerecht van de rekening betaald en teleurgesteld naar huis gegaan. Aan de bediening lag het niet, die was uitstekend, maar dat ik voor het eerst in 50 jaar wegloop uit een restaurant is toch wel heel bijzonder!
  2
  Eten
  8
  Service
  5
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  4 augustus 2019