Restro Bellevue

Verrassend 4-gangendiner incl. aperitief met overnachting & ontbijt

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 105.00 € 149.50Te reserveren t/m 2 november 2019
Originele prijs € 149.50
Korting 30%
Je voordeel € 44.50

Verrassend 4-gangendiner incl. aperitief met overnachting & ontbijt voor maar € 105,- p.p.


In Dordrecht heb je veel mooie, knusse plekjes, gezellige straatjes en goede restaurants. Op de mooiste plek van Dordrecht, de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het prachtige Bellevue Groothoofd. Vanaf april 2019 zullen de in dit pand gevestigde restaurants: Blanc en Steaks & Chardonnay, verder gaan onder dezelfde naam: Restro Bellevue.


Vanuit het restaurant heb je een schitterend uitzicht over de Merwede, de Oude Maas en de Noord die hier samenkomen. Het gerestylde restaurant biedt een uitvalbasis voor bijna alles! Het heeft diep donkergroene muren, vintage kandelaars en accessoires en mooie groene planten. Dit in combinatie met de informele sfeer en gastvrije bediening voel je jezelf helemaal thuis!


De chef-kok neemt je mee op culinaire ontdekkingsreis en laat jouw smaakpapillen kennismaken met bijzondere, onalledaagse smaken. Vraag vooral ook naar de bijpassende wijnen! Het team adviseert jou hier graag over.


Reserveer snel je tafeltje en geniet zelf van een fantastisch 4-gangendiner incl. aperitief met overnachting & ontbijt voor maar € 105,- per persoon.  • Te reserveren t/m 2 november 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Boomstraat 37
3311TE Dordrecht
nederland
10 1 Goed
7.7
Eten
7.3
Service
7.7
Sfeer
7.3
Gastvrijheid
 • 8

  Henricus van Bennekom (Wim)

  We hebben heerlijk gegeten op een unieke locatie. Een topper.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 augustus 2019
 • 6.5

  Sonja van Doorn

  Na een keer eerder via Heerlijk.nl te hebben genoten van een hoogstaand culinair 4-gangen verrassingsmenu bij De Fuik in Aalst, gingen we nu het avontuur aan bij Restro Bellevue voor slechts een paar euro minder. Onze aanbieding bestond uit een 3-gangendiner met huisaperitief en koffie/thee met friandises voor maar € 36,- p.p. Een flinke prijs voor een relatief simpel diner, waardoor wij absoluut niet het gevoel hebben gebruikt te hebben gemaakt van een aanbieding. Het huisaperitief bestond uit een ‘glaasje bubbels’. Het voorgerecht bleek te bestaan uit een soepkom met (overigens heerlijke) aspergesoep, zonder enige garnering, laat staan een stukje brood. Het hoofdgerecht een Angus steak met garnituur, en het dessert bestond uit aardbeien Romanoff met vanille ijs. Net als deze gerechten kun je de friandises die bij de koffie/thee werden geserveerd bij elk eetcafé verwachten. We hebben prima gegeten, maar ook niet meer dan dat. Als we dit van tevoren hadden geweten zouden we zéker ergens anders, meer Heerlijk-waardig, gereserveerd hebben. Al met al hebben wij niet gekregen wat wij hadden verwacht.
  7
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  5 juni 2019
 • 8

  Peter Booister

  Personeel had het druk, maar kwam toch keurig van tevoren informeren of er allergieën waren of iets anders waar de kok rekening mee zou moeten houden. Nette en goede bediening. Het eten was heerlijk. De biefstuk was (voor ons) echt perfect! Voor de muziek was (door de drukte?) te weinig aandacht. Bij aanvang speelde er rustige aangename muziek. Op een gegeven moment werd het wat drukkere muziek (in een toch al wat drukke zaak). Toen was het zeker drie kwartier helemaal stil uit de boxen en vlak voor ons vertrek werd er pas weer gezellige muziek aangezet.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  2 juni 2019