Silver

Verrassingsdiner van vijf gangen met zes innovatieve amuses

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 40.00 € 58.00Te reserveren t/m 21 december 2019
Originele prijs € 58.00
Korting 31%
Je voordeel € 18.00

Culinair genieten van een fantastisch 5-gangendiner met zes amuses voor maar € 40,- per persoon


In de hoofdstad van provincie Flevoland, Lelystad, vind je restaurant Silver aan de rand van het Zilverpark. Het in het centrum gelegen restaurant is sinds september 2017 een culinaire hotspot waar heerlijk eten en een goed wijntje samenkomen.


Voor gastvrouw Corrie Hop is er met Restaurant Silver Wine & Dine een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Samen met haar keukenbrigade laat ze je genieten van vernieuwde gerechten gebaseerd op klassieke technieken. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten die het seizoen te bieden heeft.


Roy Kramer staat aan het roer in de keuken en is met zijn 21-jaar de jongste chef-kok in Nederland. Met zijn motto ‘niet willen rennen voordat je kan lopen’ ambieert hij koken op hoog niveau. Met verse producten die niet zijn bespoten en natuurlijk groeien maakt hij de mooiste gerechten. "Wabi sabi", de schoonheid van imperfectie is waar hij voor staat.


Gastvrijheid staat bij Silver hoog in het vaandel. Met deze passie zorgt het team ervoor dat het een echt avondje uit is. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze. Bij Silver kun je ongedwongen genieten in een mooie ambiance.


Loopt het water je ondertussen in de mond; reserveer dan snel een super 5-gangendiner met zes amuses bij deze culinaire hotspot voor maar € 40,- per persoon. • Te reserveren t/m 21 december 2019

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Zilverparkkade 1
8232 WJ Lelystad
Nederland
10 1 Zeer goed
8.7
Eten
8.9
Service
8
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
 • 9.25

  Peter Elands

  De ontvangst was hartelijk en vriendelijk.De bediening gaf uitstekende uitleg betreffende het eten.De opmaak van de borden was fantastisch, en de smaken waren uitstekend in balans.De bij behorende geweldige wijnen maakten het plaatje compleet.Het geheel was een streling voor de smaak papillen!Silver is een aanrader en een aanwinst voor Lelystad.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 november 2019
 • 9

  cv

  Onder de indruk!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 september 2019
 • 8.5

  Sandra Verkerk

  Het was een heerlijke avond met zoveel verschillende gerechtjes van de sublieme chefkok, een waar genot!
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 september 2019
 • 9

  Frans Van Gorkum

  Uitstekend, origineel 5-gangen verrassingsmenu en goedgekozen wijnarrangement met onverwachte combinaties. Wij gaan zeker terugkomen.
  9
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 september 2019
 • 8

  maria claessen van wissen

  prima restaurant, aardige mensen, ambiance ook goed.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 augustus 2019
 • 7.75

  Maaike

  De prijs-/kwaliteitverhouding voor een 5-gangen diner (inclusief 6 amuses) was dankzij HEERLIJK-aanbieding enigszins in evenwicht. Anders (nog) niet. Lelystad breidt uit met een restaurant in het hogere segment. Tenminste dat is wat Silver beoogt uit te stralen en waar te maken middels een classy en trendy inrichting en de bereidingen van diverse smaakvolle en culinaire gerechten op niveau. Aan alle gerechten, amuses en de keuze van bijpassende wijnen is merkbaar zorg besteed. Iedere gang was prachtig opgemaakt en werd uitvoerig toegelicht. Echter, het is het nog net niet. Enige krampachtigheid is waarneembaar in de uitvoer van het gastvrouwschap en het uitserveren. De toelichting op de gerechten en de wijnen mag vakkundiger. Als je met je gerechten op dit niveau wil acteren dan moeten die van de eerste tot de laatste hap 'kloppen'. De smaken moeten aansluiten; dat is nog niet overal het geval. Deze jonge chef-kok met gevoel voor verfijning is echter veelbelovend!!! Creativiteit in de keuken is een wezenlijk onderdeel van kwaliteit en die kwaliteit is zeker waarneembaar. Al met al toch een aanrader.
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 augustus 2019
 • 8.75

  Anne Haasbroek

  Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening was erg warm daar geen airco
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 juli 2019