VINEUM

Wegens succes verlengd! Ultieme wijn & spijs ervaring tijdens een ALL-IN 5-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 72.50 € 105.50Te reserveren t/m 31 januari 2020
Originele prijs € 105.50
Korting 31%
Je voordeel € 33.00

Ultieme wijn & spijs ervaring tijdens een ALL-IN 5-gangendiner in het bruisende Rotterdam voor slechts € 72,50! 


Vanzelfsprekend mogen we graag een goed glas wijn drinken bij de gerechten. Het visje moet immers wel zwemmen,... of het vlees, of de groenten of... nou ja het moge duidelijk zijn, wijn = fijn! Aan de Eendrachtsweg in het bruisende centrum van Rotterdam vind je VINEUM waar sinds 2014 wijn en spijs hand in hand gaan. 


Eigenaar David van Steenderen is sommelier- en wijnimporteur. Zijn grote passie voor wijnen is niet onopgemerkt gebleven. De wijnkaart van VINEUM is in 2016 uitgeroepen tot ‘Beste Middelgrote Wijnkaart in Europa’, maar hier stopt het niet! Zo werd David in 2018 door Michelin bekroond met de ‘Michelin Award Sommelier’. Niet alleen Michelin weet VINEUM te waarderen. Gault&Millau beoordeelde het restaurant met 13,5 punten en De Lekker gids met een plek in de top 500. Een mooie prestatie! 


Het team is daarnaast uitgebreid met een nieuwe chef om het restaurant naar een nóg hoger niveau te tillen. Per 1 oktober staat Mitchel Visser aan het roer in de keuken. Chef Visser kookte eerderbij onder andere: FG Food Labs*, FG Restaurant** en de Ertepeller. Hij wordt ondersteund door Danny Mouthaan, kookte eerder bij onder andere: Zeezout, Pure C** en Oud Sluis***.


In het statige pand vind je op de 1e verdieping het restaurantgedeelte van VINEUM. De indeling is speels en heeft frisse groene accenten. Een echte eyecatcher is de geklimatiseerde wijnkamer. De naam VINEUM (Latijn voor wijngaard) komt ook tot leven in de besloten tuin. Met druivenranken, prachtige pergola’s en een 19e eeuwse fontein sluit de stijl goed aan bij het pand. 


Het team van VINEUM heeft voorheen al veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde (sterren)zaken, zo ook chef-kok Sander Heemstra. Zijn stijl is een mix tussen de klassieke-Franse en mediterrane keuken. 


Vier het vijfjarige jubileum van VINEUM met hoogstaande gerechten en een complete ‘wijnreis’! Reserveer jouw ALL-IN 5-gangendiner nu voor slechts € 72,50 per persoon!



  • Te reserveren t/m 31 januari 2020

  • Te gebruiken voor diner op maandag t/m vrijdag

  • ALL-IN omvat: 5-gangenmenu, bruisend aperitief, wijnarrangement, amuse, tafelwater, koffie/thee met friandises

  • DE HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Eendrachtsweg 23
3012LB Rotterdam
Nederland
10 1 Zeer goed
8.6
Eten
8.1
Service
8.5
Sfeer
8.4
Gastvrijheid
  • 8.75

    Anouk

    Het eten en de wijnen waren heerlijk. De bediening was ook goed. Maar wij hadden niet twee nagerechten verwacht in het menu. We vonden het net te veel twee nagerechten achter elkaar. We kregen eerst een kaasplanken en toen nog een dessert van bataat. Dus wij hadden zelf liever een tussengerecht gehad of een gang minder.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 oktober 2019
  • 8.25

    joyce wijmenga

    Lekker eten, prima bijpassende wijnen.
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 oktober 2019
  • 8.75

    mavdb

    Met de aanbieding van Heerlijk was dit een "offer you can't refuse". We waren met zijn tweeën en hadden elk een 5 gangen menu met wijnarrangement, cava vooraf en koffie toe voor 72.50 p.p. En volgens mij kan je voor dat all-in bedrag nergens lekkerder in Rotterdam eten dan bij Vineum. Zeer vriendelijke en deskundige bediening, gangen kwamen vlot door, wijnkeuze was creatief en gezien de gerechten to the point. Lekker brood, water bijgevuld. Klassieke Italiaans georiënteerde keuken met wat Franse invloeden. Rauwe zwaardvis, pasta met truffel en roomsaus, bavette in lavassaus met lekkere courgette-tomaten stoof, kaasplankje en fris aardbeientoetje met chocolade en vanille. Riesling uit de Elzas, Chardonnay uit Limoux, Valpolicella van Brunelli, Moscatel uit Portugal en dessertwijn uit the deep south. Zonder meer een aanrader, en voor ons zeker niet de laatste keer, zeker als Heerlijk met dit soort aanbiedingen blijft komen. En de rekening, ondanks wat kleine extra's: 2 x 72,50. Heel heel goed zo!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 oktober 2019
  • 5.5

    Lele

    Zie de cijfers
    6
    Eten
    5
    Service
    6
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 oktober 2019
  • 7.75

    Assem

    Erg goed gegeten en op een wijn na top wijnen geserveerd gekregen.
    8
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 oktober 2019
  • 9.75

    Patrick

    Heerlijk eten en super vriendelijke bediening.
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 september 2019
  • 9

    Caroline

    Weer een top avond gehad bij Vineum. Zoals altijd heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. De truffelpasta, de bavette en de kazen waren erg lekker. En zeer vriendelijke bediening. Graag weer tot een volgende keer.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 september 2019
  • 6.75

    Edwin Visser

    Lege flessen in de vensterbank staan erg armoedig. Personeel niet altijd even professioneel.
    7
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 september 2019
  • 10

    Yel

    Wat een geweldige avond hebben wij hier met een groepje gehad. Ze doen er werkelijk alles aan om je een HEERLIJKe avond te bezorgen en dat is meer dan gelukt! Gerechten zijn top, wijnen zijn fantastisch, sfeer is uitmuntend. Kortom een hele dikke aanrader!! Gaan, gaan, gaan!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 september 2019
  • 9

    Karina Slingerland-Bartels

    De ontvangst was vriendelijk en persoonlijk. Tevoren werd heel goed afgestemd met de persoonlijke wensen van enkele vegetariërs in ons gezelschap. De amuse en alle daarop volgende gerechten (zeker ook de vegetarische!) waren fantasievol en zonder uitzondering heerlijk. De afstemming van de wijn bij elk gerecht was fantastisch. Daarmee deed het restaurant zijn naam "Vineum" zeker eer aan. Dit restaurant is echt een aanrader en wij komen zeker nog eens terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 september 2019
  • 7.25

    Rem

    Niks mis mee
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 september 2019
  • 9

    DdN

    Erg lekker gegeten. Bijzondere, niet-standaard, smaken. Mooie wijn/spijs combinaties.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 augustus 2019
  • 9.25

    Coba52

    Gewoon TOP Door het mooie weer zaten we in de tuin en hebben genoten. Eten was erg lekker met mooie bijpassende wijnen, gastvrije bediening.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 augustus 2019
  • 10

    Bradley

    Het eten was heerlijk op smaak en de wijn past perfect bij elke gang! Normaal moet je nog een beetje je eigen verbeelding gebruiken, maar hier match alles precies en klopt het gewoon. De bediening is ook super gezellig en aardig, absoluut geen koude bedoeling. Wel super professioneel, laten je echt welkom voelen!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 augustus 2019
  • 7

    Femmydee

    best aardig gegeten bij Vineum in Rotterdam, maar niets in het eten, de service en de sfeer steeg boven het gemiddelde uit. Jammer, want met wat aandacht en inspiratie moet dat best te doen zijn. Het eten was lekker, maar niet memorabel. Een wat flauwe amuse van watermeloen, gevolgd door een mooi makreelgerechtje. Daarna pasta met truffel, maar helaas was de truffel vergeten of in ieder geval niet te proeven. Gemiddeld hoofd gerecht waarover de bediening het niet eens wat. Het meisje dat inzette, noemde het bavette, maar de sommelier bezwoer ons dat het varken was... tja... kaasgang was prima, maar het dessert sloeg de plank mis. Aardbeien met doperwtenmousse. Het had spannend kunnen zijn, maar het was vies. Alle wijnen waren overigens mooi en goed afgestemd op het eten. Hoewel bij doperwtenmousse geen enkele dessertwijn past uiteraard... De bediening was vriendelijk, maar redelijk chaotisch. Een collega trok onze ober lettterlijk weg bij een andere tafel en gaf hem nog een sneer toe... rare actie. Ondanks dat ik drie keer had aangegeven dat ik allergisch ben voor hazelnoten, kreeg ik bij de kaas brood met.... je raadt het al, hazelnoten. Bij twee gangen kwam de wijn na het eten. Het was het allemaal net niet. Echt jammer, want van Vineum valt volgens mij iets heel moois te maken.
    7
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 augustus 2019