VINEUM

Culinaire 'wijnreis' tijdens een ALL-IN 3-gangenlunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 49.00 € 70.50Te reserveren t/m 31 oktober 2019
Originele prijs € 70.50
Korting 30%
Je voordeel € 21.50

Ultieme wijn & spijs ervaring tijdens een ALL-IN 3-gangenlunch in het bruisende Rotterdam voor slechts € 49,-! 


Vanzelfsprekend mogen we graag een goed glas wijn drinken bij de gerechten. Het visje moet immers wel zwemmen,... of het vlees, of de groenten of... nou ja het moge duidelijk zijn, wijn = fijn! Aan de Eendrachtsweg in het bruisende centrum van Rotterdam vind je VINEUM waar sinds 2014 wijn en spijs hand in hand gaan. 


Eigenaar David van Steenderen is sommelier- en wijnimporteur. Zijn grote passie voor wijnen is niet onopgemerkt gebleven. De wijnkaart van VINEUM is in 2016 uitgeroepen tot ‘Beste Middelgrote Wijnkaart in Europa’, maar hier stopt het niet! Zo werd David in 2018 door Michelin bekroond met de ‘Michelin Award Sommelier’. Niet alleen Michelin weet VINEUM te waarderen. Gault&Millau beoordeelde het restaurant met 13,5 punten en De Lekker gids met een plek in de top 500. Een mooie prestatie! 


In het statige pand vind je op de 1e verdieping het restaurantgedeelte van VINEUM. De indeling is speels en heeft frisse groene accenten. Een echte eyecatcher is de geklimatiseerde wijnkamer. De naam VINEUM (Latijn voor wijngaard) komt ook tot leven in de besloten tuin. Met druivenranken, prachtige pergola’s en een 19e eeuwse fontein sluit de stijl goed aan bij het pand. 


Het team van VINEUM heeft voorheen al veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde (sterren)zaken, zo ook chef-kok Sander Heemstra. Zijn stijl is een mix tussen de klassieke-Franse en mediterrane keuken. 


Vier het vijfjarige jubileum van VINEUM met hoogstaande gerechten en een complete ‘wijnreis’! Reserveer jouw ALL-IN 3-gangenlunch nu voor slechts € 49,- per persoon! • Te reserveren t/m 31 oktober 2019

 • Te gebruiken voor diner op maandag t/m vrijdag

 • ALL-IN omvat: 3-gangenmenu, bruisend aperitief, amuse, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee met friandises

 • DE HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Eendrachtsweg 23
3012LB Rotterdam
Nederland
10 1 Goed
7
Eten
6
Service
8
Sfeer
7
Gastvrijheid
 • 7

  Femmydee

  best aardig gegeten bij Vineum in Rotterdam, maar niets in het eten, de service en de sfeer steeg boven het gemiddelde uit. Jammer, want met wat aandacht en inspiratie moet dat best te doen zijn. Het eten was lekker, maar niet memorabel. Een wat flauwe amuse van watermeloen, gevolgd door een mooi makreelgerechtje. Daarna pasta met truffel, maar helaas was de truffel vergeten of in ieder geval niet te proeven. Gemiddeld hoofd gerecht waarover de bediening het niet eens wat. Het meisje dat inzette, noemde het bavette, maar de sommelier bezwoer ons dat het varken was... tja... kaasgang was prima, maar het dessert sloeg de plank mis. Aardbeien met doperwtenmousse. Het had spannend kunnen zijn, maar het was vies. Alle wijnen waren overigens mooi en goed afgestemd op het eten. Hoewel bij doperwtenmousse geen enkele dessertwijn past uiteraard... De bediening was vriendelijk, maar redelijk chaotisch. Een collega trok onze ober lettterlijk weg bij een andere tafel en gaf hem nog een sneer toe... rare actie. Ondanks dat ik drie keer had aangegeven dat ik allergisch ben voor hazelnoten, kreeg ik bij de kaas brood met.... je raadt het al, hazelnoten. Bij twee gangen kwam de wijn na het eten. Het was het allemaal net niet. Echt jammer, want van Vineum valt volgens mij iets heel moois te maken.
  7
  Eten
  6
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  18 augustus 2019