Crazy Pianos

Go Crazy tijdens een 2-gangenlunch op de boulevard van Scheveningen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 12.50 € 19.95Te reserveren t/m 30 november 2019
Originele prijs € 19.95
Korting 37%
Je voordeel € 7.45

Ervaar een muzikale 2-gangenlunch bij Crazy Pianos in Scheveningen voor maar €12,50 p.p.


Het alom bekende Crazy Pianos in Den Haag is compleet vernieuwd. Gelegen aan de brede boulevard vlak langs het strand van de badplaats Scheveningen, vind je dit gezellige restaurant. Zeven dagen per week is het restaurant geopend en staat het enthousiaste personeel klaar om je in de watten te leggen. Met het menu van de chef leer je de keuken volledig kennen en geniet samen met je tafelgenoten van verschillende culinaire gerechten. 


De naam Crazy Pianos heeft te maken met de muzikale sfeer die in het restaurant hangt. Elke dag treden er verschillende getalenteerde artiesten op. Geweldige pianisten, een waanzinnige drummer en fantastische saxofonist behoren tot het live entertainment team van het restaurant. Zij zorgen ervoor dat je de echte Crazy Pianos sfeer ervaart!


Tijdens een dagje uit op het strand is dit de ideale plek om aan te schuiven voor de lunch. Wacht niet langer en reserveer nu deze culinaire 2-gangenlunch op de boulevard van Scheveningen voor slechts €12,50 p.p. • Te reserveren t/m 30 november 2019

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl
Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Strandweg 21
2586 JK Den Haag
nederland
10 1 Zeer goed
9
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9.5

  Karel de Bruin

  Het was onverwacht heel gezellig!
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 september 2019
 • 9

  Kees Peters

  Had wel gehoord van Crazy Piano's maar wist niet dat je daar ook kon dineren. Het is wel een vrij grote zaak, echter vonden het knap hoe ze alles goed in de hand hadden. Moet zeggen dat we blij verrast waren over de kwaliteit van het eten, alsmede de wijze waarop het werd opgediend. In feite wel een gelegenheid waar je het beste met een groep(je) naar toe kan gaan. De service en bediening was uiterst vriendelijk. De muziek was ook een leuke bijkomstigheid. Om 10.00 uur werd het wel erg druk met heel veel publiek, die kwamen voor de disco.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  8 september 2019
 • 7

  AT

  Voor de eerste keer hier gegeten. De 2 gangen lunch met welkomstdrankje waren lekker. 1. Sushi & Sashimi zalm. 2. Rundervlees & helbot met frites & mayo. Jammer dat de gerechten waren niet warm & ik was de enige gast toen. Vriendelijke bediening.
  8
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  7 september 2019
 • 10

  Jordi Habets

  Via Heerlijk 3 gangen menu gegeten. Per gang krijg je 3 gerechten met zijn twee, bij bet dessert zelfs 5 lekkernijen. Bijpassende wijn gekregen bij de gerechten, zeer duidelijke uitleg van bediening. Buiten op het terras gezeten met live muziek. Prijs kwaliteit is buitengewoon. Super leuke en lekkere avond gehad!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  28 augustus 2019
 • 8.75

  Karin Wensing

  We hebben een heerlijk 3-gangen diner op. Het was een hele gezellige avond, piano muziek was sfeervol en bediening was vriendelijk.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  25 augustus 2019