Bomm

Seizoensdiner van vier gangen in urban chic restaurant

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 33.50 € 48.00Te reserveren t/m 1 december 2019
Originele prijs € 48.00
Korting 30%
Je voordeel € 14.50

Culinair genieten van een seizoensdiner van vier gangen voor maar € 33,50 per persoon


Aan de Oudedijk in Rotterdam vind je Bomm, Best of MoMents, een goede tijd op een mooie plaats met een weldadig gevulde kaart vol pure, dagverse gerechten voor lunch, borrel en diner. Het restaurant heeft een open karakter wat resulteert in een urban chic restaurant. Bomm is elk moment van de dag toegankelijk en sfeervol wat zorgt voor een unieke beleving.


Prominent op de kaart van Bomm zijn de sharing platters, houten planken vol warme en koude hapjes om samen te eten. Vaste regels en volgorde van het eten bestaat niet bij Bomm. Je kan beginnen met zoete hapjes, tussendoor genieten van een lekkere steak en het diner afsluiten met een salade. In de keuken wordt enkel gewerkt met pure en dagverse producten en dat proef je! Bomm haalt inspiratie uit klassieke, bekende gerechten en de nieuwste kooktrends maar altijd met respect voor mens, dier, milieu en maatschappij.


Naast het fantastische eten besteedt Bomm veel aandacht aan drankjes. Van het maken van koffie en slow-juices tot 60 verschillende gins en een groot aanbod tonics. Dit wordt geserveerd aan de smaragdbar, op de Bomm lounge of op het zonovergoten terras. Door de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, vind je geluk en voel je je gezond. Bij Bomm kun je deze balans vinden.


Wanneer laat jij je verrassen door al het HEERLIJKs dat Bomm te bieden heeft? Reserveer snel je tafeltje en geniet van een 4-gangen seizoensdiner voor maar € 33,50 per persoon. • Te reserveren t/m 1 december 2019

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zondag

 • Te reserveren voor diner

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Oudedijk 217
3061AG Rotterdam
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.3
Eten
9.5
Service
8.8
Sfeer
9.5
Gastvrijheid
 • 9.5

  T. Van vessem

  Heel erg gastvriendelijk en het eten was verrassend en erg lekker
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 september 2019
 • 8.5

  petra as kuyt

  Heerlijk gegeten, verassende gerechten en goede bijpassende wijnen. Vriendelijke bediening met goede kennis van de wijnen en geïnteresseerd in de gasten. Avondje genieten :)
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  4 september 2019
 • 9

  Glenda van Veen

  Heerlijk gegeten, mooie gerechten en top bediening en sfeer. Attente en duidelijke uitleg over de gerechten en over hun eigen Bomm infinity gin, die erg lekker is. Was leuk dat de eigenaar vlak bij ons in het centrum woont. Nog een gin pakket gekocht, om nog na te genieten. Komen zeker terug en Bomm komt dan ook op onze lijst met favorieten.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  13 mei 2019
 • 10

  Michel

  Sfeervol ingericht, zeer vriendelijke bediening, lekkere Gin Tonics, mooie wijnen, verrassende gerechten en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  5 mei 2019