Fidele

Frisse 5-gangenlunch in het hart van Drachten

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 35.00 € 50.00Te reserveren t/m 30 november 2019
Originele prijs € 50.00
Korting 30%
Je voordeel € 15.00

Laat je verrassen bij dit nieuwe restaurant in het hart van Drachten tijdens een 5-gangenlunch voor slechts € 35,- per persoon!


Restaurant Fidèle ligt midden in Friesland, tussen de Friese meren en de Wouden in het hart van Drachten. Vele mensen zullen deze plek nog kennen van restaurant Koriander. Dit restaurant heeft twintig jaar lang een Michelinster mogen dragen. Vanaf 2 augustus 2019 is Restaurant Koriander omgetoverd tot Restaurant Fidèle.


In het restaurant hangt een gezellige sfeer en met de huiselijke setting is het toegankelijk voor iedereen. Daarnaast staan loyaliteit en trouw naar de gasten hoog in het vaandel.


Afhankelijk van wat het seizoen biedt, zal chef Gerry Trouw in de keuken aan de slag gaan met de verschillende producten. De gerechten zijn modern met een oorsprong uit de klassieke Franse basis. De keuken kenmerkt zich door subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren. Het liefst halen zij zoveel mogelijk producten uit de omgeving.


Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe parel in het hoge noorden? Reserveer dan nu dit 5-gangenlunch voor slechts € 35,- p.p!  • Te reserveren t/m 30 november 2018

  • De HEERLIJK aanbiedingsprijs is per persoon

  • Te gebruiken op woensdag t/m zaterdag

  • Niet geldig i.c.m. andere acties en/of cadeaukaarten

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Burgemeester wuiteweg 18
9203 KK Drachten
Nederland
    Geen reviews