PUUR

Ongedwongen 3-gangendiner à la carte incl. bijgerechten

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 22.50 € 45.00Te reserveren t/m 30 mei 2020
Originele prijs € 45.00
Korting 50%
Je voordeel € 22.50

Culinair 3-gangendiner à la carte incl. bijgerechten voor maar € 22,50 per persoon


Wil je een heerlijk avondje dineren in een sfeervolle ambiance en ongedwongen sfeer? Dan ben je bij PUUR in Beek en Donk aan het juiste adres! Je geniet hier van verrassende combinaties en een gastvrije bediening. Hier draait alles om puur eten voor een (h)eerlijke prijs. 


In de keuken wordt gewerkt met verse en zo veel mogelijk biologische producten. Het gepassioneerde team zal er alles aan doen om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Leun dus lekker achterover en laat je verrassen en verwennen! 


Met een allergie of intolerantie dineren? Bij PUUR kun je een gerecht naar voorkeur kiezen. De chef zal hier in samenspraak met jou eventuele aanpassingen maken, zodat het gerecht aansluit bij jouw dieetwens! 


Reserveer snel jouw tafeltje en geniet van een culinair 3-gangendiner naar keuze incl. friet en salade voor maar € 22,50 p.p!  • Te reserveren t/m 30 mei 2020

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Bijgerechten bestaan uit: friet en salade

  • Te gebruiken op donderdag & maandag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is enkel geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Heuvelplein 81
5741 JJ Beek en Donk
nederland
    Geen reviews