Gallery61

Ultiem Haags 3-gangendiner met bruisend aperitief

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 29.75 € 42.50Te reserveren t/m 30 december 2019
Originele prijs € 42.50
Korting 30%
Je voordeel € 12.75

Proef de Haagse glorie tijdens een kleurrijk diner voor slechts € 29,75 per persoon


Op nummer 61 van de prachtige passage in Den Haag vind je het mooie Gallery61. Een van de oudste panden van de stad is omgetoverd tot een kleurrijke brasserie. De splinternieuwe brasserie heeft een sfeervol huiskamergevoel, waardoor iedereen zich thuis voelt.


Het keukenteam stelt prachtige gerechten samen met de lekkerste ingrediënten van Haagse leveranciers. Zo komt de vis uit Scheveningen, het vlees van Haagse slager Piet van den Berg en de heerlijke kazen van Ed Boele. De honing die Gallery61 serveert is allemaal zelf gemaakt in de eigen bijenkast die op het dak te vinden is. Ontbijt, lunch, dessert of diner, elk gerecht is op elk moment van de dag te bestellen. Niet alleen de gerechten komen uit het mooie Den Haag, ook aan de bar is er volop Haagse glorie te bestellen. De likeuren komen uit stokerij Van Kleef en zijn eigenwijs en uniek, net als Den Haag. 


Laat je verrassen door de kleurvolle Haagse gerechten tijdens een prachtig 3-gangendiner met bruisend aperitief voor slechts € 29,75 per persoon!  • Te reserveren t/m 30 december 2019

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op maandag t/m zondag

  • Niet geldig i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Passage 61
2511 AC Den Haag
nederland
    Geen reviews