Pierre Par CP

Modern 4-gangendiner incl. bruisend aperitief en koffie/thee

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 35.00 € 50.25Te reserveren t/m 29 december 2019
Originele prijs € 50.25
Korting 30%
Je voordeel € 15.25

Laat je verwennen tijdens een 4-gangendiner incl. bruisend aperitief en koffie/thee voor maar € 35,- per persoon!


Op 28 mei 2019 is in hartje Den Haag een nieuwe hotspot geopend! Wijnbar Pierre Par CP, onder de vleugels van restaurant Central Park in Voorburg. Mede-eigenaar Joey de Kruijf en bedrijfsleider Tessey Geurds zijn trots op de ruim 750 wijnen die worden geschonken in de wijnbar. Naast exclusieve wijnen, worden ook moderne en toegankelijke wijnen van over de hele wereld geschonken. Het is zelfs mogelijk een fles te kopen en mee naar huis te nemen. 


Chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi zorgen samen met het keukenteam voor een veelzijdig culinair aanbod. De menukaart bestaat uit kleine gerechtjes en bar bites. De smaken van de gerechten in combinatie met de bijpassende wijnen en het prachtige interieur maken jouw avond compleet! Het sfeervolle interieur is gecreëerd door de Rotterdamse ontwerper Jeroen Smeele. 


Bij Pierre Par CP wordt ook veel aandacht besteed aan de koffie. Zij serveren namelijk koffie van Coffee Crafters, hét specialty koffie-collectief van kenner en liefhebber Yakup Aydin. Met meer dan tien jaar ervaring en meerdere (internationale) prijzen op zijn naam mag je ervan uit gaan dat het kopje koffie je HEERLIJK zal smaken!


Benieuwd naar dit 4-gangendiner incl. bruisend aperitief en koffie/thee? Reserveer dan nu voor slechts € 35,- per persoon een tafeltje!  • Te reserveren t/m 29 december 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken voor lunch op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Denneweg 11
2514 CB Den Haag
nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
8
Service
9
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8.25

  Connie Langeberg

  Mooie zaak. Goed gegeten en normale porties. Komen nog een keer terug.
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  19 augustus 2019