Chefsbar Centre

Wereldse smaken in het historische Delft tijdens sfeervol 4-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 29.75 € 42.50Te reserveren t/m 20 december 2019
Originele prijs € 42.50
Korting 30%
Je voordeel € 12.75

Laat je verrassen met een ontspannend 4-gangenmenu met wereldse smaken voor slechts € 29,75 per persoon.


Op de voorstraat in het historische Delft opent Het Chefsbar Centre. Een prachtige nieuwe zaak waar ambacht en beleving voorop staan. Hier is de sfeer altijd goed in de ontspannen lounge. 


Voor lunch en diner bereiden chef-koks Maurice en Raymond prachtige creaties. De band die de chefs met de gasten creëren en de beleving van de lekkere gerechten komen samen tot een gezellige sfeer. Bij Chefsbar Centre kan je genieten van verfijnde gerechten, spannende bites en HEERLIJKe wijnen. De chef-koks serveren huisgemaakte specialiteiten, mooie wereldse smaken en unieke combinaties zelf met een lach aan tafel. 


Wil jij de unieke sfeer ervaren? Reserveer snel dit geweldige 4-gangenmenu voor slechts € 29,75 per persoon! • Te reserveren t/m 20 december 2019

 • Te gebruiken voor zowel lunch als diner

 • Te gebruiken voor diner op zondag, maandag, woensdag en donderdag

 • Te gebruiken voor lunch op maandag en woensdag t/m vrijdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nL

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Voorstraat 20
2611 JR Delft
nederland
10 1 Zeer goed
9
Eten
9
Service
7
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.5

  Caroline K.

  Eerst verrast met een originele en smaakvolle amuse, vervolgens twee fantastische (zeer diverse) visgerechtjes (mijn tafelgenoot kreeg - als niet viseter twee top vleesgerechtjes) en daarna een mooi kalfs-hoofdgerecht. Alles prachtig opgemaakt. Als dessert mochten we kiezen uit zoet of kaasplankje. Ook in deze gang waren beide uitvoeringen erg lekker. Kaasplankje zou nog een vijgencompote o.i.d. kunnen gebruiken. Wij waren vroeg waardoor het eerste halfuurtje nog wat onrustig was door het heen-en-weer lopen van een aantal kinderen. Een aanrader met enthousiaste, bevlogen chef en bediening!
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 oktober 2019