't Waepen van Veere

Lokaal 4-gangenmenu met vele extra's & overnachting

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 99.00 € 143.10Te reserveren t/m 31 maart 2020
Originele prijs € 143.10
Korting 31%
Je voordeel € 44.10

Geniet van een 4-gangenmenu incl. bruisend aperitief, koffie met friandises & overnachting voor slechts € 99,- per persoon!


Na het maken van wandelingen en fietstochten in de omgeving is ‘t Waepen van Veere de perfecte uitvalsbasis! Het hotel-restaurant bevindt zich aan het pittoreske marktplein in het monumentenstadje Veere. Het hotel heeft een historisch karakter met moderne elementen en is van alle gemakken voorzien.


Het team van 't Waepen van Veere verwelkomt jou met de meest gulle gastvrijheid. Het keukenteam, onder leiding van chef-kok Jeroen Strijb zorgt voor een gastronomische beleving, gemaakt met de mooiste lokale producten. De heerlijke creaties zijn het genot voor het oog en de smaakpapillen. Geniet van een compleet verzorgd arrangement waarbij je op alle vlakken verwend wordt met Zeeuwse gastvrijheid!


Wil jij er even HEERLIJK tussenuit? Kies dan voor dit culinaire 4-gangenmenu incl. bruisend aperitief, koffie met friandises én een overnachting voor maar € 99,- per persoon! • Te reserveren t/m 31 maart 2020

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • LET OP: de reservering is pas definitief na bevestiging van hotel i.v.m. de beperkte beschikbaarheid

 • Te reserveren vanaf 2 personen

 • Te gebruiken voor lunch op maandag t/m vrijdag en zondag 

 • Te gebruiken voor diner op donderdag, vrijdag en zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Markt 23-27
4351AG Veere
Nederland
10 1 Uitmuntend
10
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 10

  Nico

  Eten: Goede kwaliteit van de ingrediƫnten. De mooie combinaties maken het diner tot een feest. Service: Vriendelijke en meedenkende bediening. Sfeer: Ontspannen sfeer. Ruimteindeling zorgt voor voldoende privacy. Gastvrijheid: Vriendelijk, aanspreekbaar, open.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 december 2018