TEDs The Hague

Champagne brunch op een gezellige plek

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 14.00 € 20.00Te reserveren t/m 21 december 2019
Originele prijs € 20.00
Korting 30%
Je voordeel € 6.00

Begin je dag méér dan lekker met deze champagne brunch voor slechts € 14,- per persoon!


Laat je verwennen met een heerlijke brunch bestaande uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm met hollandaise saus op een vers croissantje met een glas jus d'orange toe. TEDs The Hague is de nieuwste aanwinst van een drietal vestigingen van TEDs All Day Brunch. Gevestigd op de Frederikstraat in Den Haag vind je een HEERLIJKe primeur! Een voordelig champagne ontbijt was eerder nog niet verkrijgbaar op HEERLIJK.nl.


De naam TEDs slaat op de naam van de Franse Bulldog van eigenaresse Sanne Huisman, die weer is vernoemd naar de sterkste man van de wereld in 1992 - Ted van der Parre. Sanne's idool destijds. 


Dit gezellige restaurant is de plek waar je in de ochtend gevarieerd kan ontbijten, van "curly fries" tot wentelteefjes en gepocheerde eitjes. In het menu vind je een grote selectie aan de favoriete gerechten van Sanne. Gerechten waarvoor je haar diep in de nacht wakker zou kunnen maken. De smaken laten wiebelen op je stoel en samen met fris urban jungle interieur ontbijt je hier prinsHEERLIJK. 


Met nog drie vestigingen in Utrecht, Haarlem en Amsterdam is TEDs inmiddels niet meer weg te denken in deze steden. Wacht niet langer en reserveer deze uitgebreide champagne ontbijt voor slechts € 14,- per persoon! • Te reserveren t/m 21 december 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Het ontbijt bestaat uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm, hollandaise saus op een croissant en een glas jus d'orange

 • Te reserveren op zaterdag en zondag van 8:30 uur tot 11:00 uur

 • Te reserveren op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze actie is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Frederikstraat 32
2514 LK Den Haag
nederland
10 1 Goed
7
Eten
7
Service
6
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 7

  Robert Westerveld

  Wij gaan regelmatig brunchen bij TEDs en normaal vinden wij het hier helemaal top, met uitzondering van de achtergrondmuziek die niet helemaal aansluit bij de sfeer van het interieur. Deze keer hadden we gereserveerd en gingen we bij een tafel met het bordje 'gereserveerd' zitten. Deze tafel was niet schoon, en er werd niet aangeboden om deze vooralsnog schoon te maken bij het opnemen van de bestelling. Nadat de drankjes bezorgd waren moesten wij erom vragen of onze tafel schoongemaakt werd, hetgeen toen vlot gebeurde. Het eten werd snel geserveerd, wat een pré is, maar toch voelde het alsof het al een tijdje klaarstond; de hollandaise saus was niet smeuïg meer en de croissantjes lichtelijk klef. Volgende keer misschien toch maar weer gewoon spontaan komen binnenlopen ipv via deze website reserveren.
  7
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 september 2019