TEDs Amsterdam

Classy champagne brunch in Amsterdam

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 14.00 € 20.00Te reserveren t/m 21 december 2019
Originele prijs € 20.00
Korting 30%
Je voordeel € 6.00

Een classy champagne brunch in Amsterdam voor slechts € 14,- per persoon!


Laat je verwennen met een heerlijke brunch bestaande uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm met hollandaise saus op een vers croissantje met een glas jus d'orange toe. TEDs is sinds mei 2015 een begrip in Amsterdam. Gevestigd net buiten de grachtengordel geniet je hier van een HEERLIJKe primeur! Een voordelig champagne ontbijt was eerder nog niet verkrijgbaar op HEERLIJK.nl.


De naam TEDs slaat op de naam van de Franse Bulldog van eigenaresse Sanne Huisman, die weer is vernoemd naar de sterkste man van de wereld in 1992 - Ted van der Parre. Sanne's idool destijds. 


Dit gezellige restaurant is de plek waar je in de ochtend gevarieerd kan brunchen, van "curly fries" tot wentelteefjes en gepocheerde eitjes. In het menu vind je een grote selectie aan de favoriete gerechten van Sanne. Gerechten waarvoor je haar diep in de nacht wakker zou kunnen maken. De smaken laten wiebelen op je stoel en samen met het frisse interieur ontbijt je hier prinsHEERLIJK. 


Inmiddels telt TEDS vier vestigingen en zijn ze niet meer weg te denken. Een fantastische prestatie. TEDs is iets wat je geproefd moet hebben!


Genieten van een bruisende brunch? Reserveer dan deze champagne brunch voor slechts € 14,- per persoon! Zo begin je jouw dag méér dan lekker :) • Te reserveren t/m 21 december 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Brunch bestaat uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm, hollandaise saus op een croissant en een glas jus d'orange

 • Te reserveren op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 16:00 uur

 • Te reserverem op zaterdagen en zondag van 8:00 uur tot 11:00 uur

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze actie is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


BOSBOOM TOUSSAINTSTRAAT 60
1054 AV Amsterdam
nederland
10 1 Goed
8
Eten
7
Service
8
Sfeer
6
Gastvrijheid
 • 7.25

  Dann

  Leuke hippe tent, champagne was lekker maar de glazen echt te vies. Het eten : croissant met zalm en gepocheerd ei en hollandaise was erg geslaagd! Maar niet extreem. Bijzonder. De tent was afgeladen vol, en ze hadden eigenlijk geen tijd om iemand netjes te ontvangen of te woord te staan. Na even wachten hebben we zelf een tafeltje overgenomen van andere gasten.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  9 september 2019