TEDs Utrecht

Je dag HEELRIJK beginnen met een champagne brunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 14.00 € 20.00Te reserveren t/m 21 december 2019
Originele prijs € 20.00
Korting 30%
Je voordeel € 6.00

Begin je ochtend méér dan lekker met een champagne brunch voor slechts € 14,- per persoon!


Laat je verwennen met een heerlijke brunch bestaande uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm met hollandaise saus op een vers croissantje met een glas jus d'orange toe.


TEDs is sinds december 2016 een begrip in Utrecht. Langs de Oudegracht, vlakbij de Utrechtse Dom toren vind je deze HEERLIJK primeur! Een voordelig champagne ontbijt was eerder nog niet verkrijgbaar op HEERLIJK.nl. De naam TEDs slaat op de naam van de Franse Bulldog van eigenaresse Sanne Huisman, die weer is vernoemd naar de sterkste man van de wereld in 1992 - Ted van der Parre. Sanne's idool destijds. 


Dit gezellige restaurant is de plek waar je in de ochtend gevarieerd kan brunchen, van "curly fries" tot wentelteefjes en gepocheerde eitjes. In het menu vind je een grote selectie aan de favoriete gerechten van Sanne. Gerechten waarvoor je haar diep in de nacht wakker zou kunnen maken. De smaken laten wiebelen op je stoel en samen met het frisse interieur ontbijt je hier prinsHEERLIJK. 


Inmiddels telt TEDS vier vestigingen en zijn ze niet meer weg te denken uit de steden. Een fantastische prestatie. TEDs is iets wat je geproefd moet hebben!


Genieten van een bruisende brunch? Reserveer dan dit uitgebreide champagne brunch voor slechts € 14,- per persoon! Zo begin je jouw ochtend méér dan lekker. :) • Te reserveren t/m 21 december 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • De Brunch bestaat uit: Een glas champagne, 2 gepocheerde eieren, gerookte zalm, hollandaise saus op een croissant en een glas jus d'orange

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • Te reserveren op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 16:00 uur

 • Te reserverem op zaterdagen en zondag van 9:00 uur tot 11:00 uur

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze actie is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Lichte Gaard 8
3511 KT Utrecht
nederland
10 1 Voldoende
6
Eten
6
Service
6
Sfeer
6
Gastvrijheid
 • 3

  Champenoise

  Bij aankomst Op zondag 20 okt. meldde ik ons met Heerlijk-arrangement, maar het personeel meldde dat ze daar niet aan deden in het weekend. We moesten bij de toog staan wachten tot de manager (zelf niet aanwezig) gebeld werd. Pas toen deze bevestigde dat het Heerlijk arrangement wel kon, mochten we een plek gaan zoeken. Dat is een uitdaging, de tafeltjes staan zo dicht op elkaar dat een privé gesprek gênant is. Onderin het koude gewelf van de werfkelder ( deur open wegens gebrek aan frisse lucht en geen verwarming) vonden we een tafeltje voor 2, niet helemáál op schoot bij de buren-maar nog steeds konden we alle gesprekken woordelijk volgen -zo is dat in een keldergewelf. We kregen een drankje aangeboden ter compensatie, dat gelukkig wel. De koffie die wij bestelden werd echter tegelijk gebracht met de champagne van onze champagne-brunch, door hetzelfde meisje dat ons geen arrangement had willen toestaan, waarover ze wat mij betreft wel even een klein sorry had mogen geven, maar nee. Inbegrepen was een versgeperste jus, maar deze was niet aanwezig, dus kregen we iets uit een fles of pak. Toen ze croissantjes met zalm en gepocheerd ei kwamen, bleken deze overgoten met een zeer zure overheersende schuimsaus. Bij alle keren dat het personeel langskwam (vaak verkeerde gerechten voor verkeerde tafels) werd niet één kerr gevraagd of het naar de zin was- so far voor de gastvrijheid . Het restaurant zat vol met toeristen en studenten-geen champagnebrunch kandidaten blijkbaar. Te klein, te druk, amateuristische bediening en keuken, en zeker niet gastvrij, zoals wij het hebben ervaren. Jammer!
  3
  Eten
  3
  Service
  3
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 oktober 2019
 • 9

  Gerard Jongsma

  Het champagne-ontbijt smaakte erg goed! Veuve clicqout is natuurlijk een prima champagne om de dag mee te beginnen, de verse jus was heerlijk en het croissantje met Noorse zalm, gepocheerd ei en de hollandaisesaus maakten het tot een mooie start van de dag. De bediening was vriendelijk en de gerechten werden snel uitgeserveerd. Qua sfeer is het vrij druk en internationaal, maar wel gezellig.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 juli 2019