Fidele

Frisse 3-gangenlunch incl. bruisend aperitief en vele extra's

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 26.00 € 37.50Te reserveren t/m 28 december 2019
Originele prijs € 37.50
Korting 31%
Je voordeel € 11.50

Frisse 3-gangenlunch incl. bruisend aperitief, verse amuses en onbeperkt brood met smeersels voor slechts € 26,- per persoon!


Restaurant Fidèle ligt midden in Friesland, tussen de Friese meren en de Wouden in het hart van Drachten. Vele mensen zullen deze plek nog kennen van restaurant Koriander. Dit restaurant heeft twintig jaar lang een Michelinster mogen dragen. Vanaf 2 augustus 2019 is Restaurant Koriander omgetoverd tot Restaurant Fidèle.


In het restaurant hangt een gezellige sfeer en met de huiselijke setting is het toegankelijk voor iedereen. Daarnaast staan loyaliteit en trouw naar de gasten hoog in het vaandel.


Afhankelijk van wat het seizoen biedt, zal chef Gerry Trouw in de keuken aan de slag gaan met de verschillende producten. De gerechten zijn modern met een oorsprong uit de klassieke Franse basis. De keuken kenmerkt zich door subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren. Het liefst halen zij zoveel mogelijk producten uit de omgeving.


Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe parel? Reserveer dan nu deze 3-gangenlunch met onbeperkt brood, verse amuses en een bruisend aperitief voor slechts € 26,- per persoon! • Te reserveren t/m 28 december 2019

 • De HEERLIJK aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op woensdag t/m zaterdag

 • De lunch omvat een 3-gangenlunch met onbeperkt brood met smeersels, verse amuses en een bruisend aperitief

 • Niet geldig i.c.m. andere acties en/of cadeaukaarten

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Burgemeester wuiteweg 18
9203 KK Drachten
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.3
Eten
9.1
Service
8.6
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
 • 9.5

  janneke

  Heerlijke gerechten, fijne ambiance. Prachtig opgemaakte borden.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  24 november 2019
 • 9.25

  Marco GOLDENBELD

  Het eten was heelijk een gerechtje aan de zoute kant. De ambiance was goed maar mist intimiteit. Bediening top ,allert persoonlijk.
  10
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 november 2019
 • 9

  Jan den Heijer

  We werden zeer vriendelijk ontvangen. Onze Heerlijk reservering was niet doorgekomen (foei!), maar er werd onmiddellijk een extra tafel voor ons gedekt. Het bruisend aperitief uit het heerlijk arrangement was een prima Cava. Erbij werd papadum met een dip van Parmezaanse kaas geserveerd. Het was meteen goed. De 3 amuses (een meringue met eendenlever, een gevulde passievrucht en een mini bapao) waren van hoog niveau en dat gold ook voor de rest van het diner. De bediening maakte dat we ons thuis voelden, de tafels staan aangenaam ver van elkaar, bovendien waren er geen luidruchtige groepen, de muziek hield zich op de achtergrond, zodat je elkaar zonder moeite kon verstaan. Tenslotte was het prijs-kwaliteitsverhouding uiterst vriendelijk. We hadden een perfecte avond.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 november 2019
 • 9

  Rob en Eva

  We waren zo prettig verrast, dat we direct een dinerbon voor vrienden hebben gekocht. Ook denken we erover om onze zoons en partners een diner bij Fidele voor Sinterklaas te geven.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  10 november 2019
 • 8

  Emmy vStraten

  Lunch Heeeeeeeeeeerlijk!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019
 • 9

  Stella

  Via Heerlijk.nl hebben we kennisgemaakt met Fidele en wat hebben we een fantastische avond gehad. De prijs is bijzonder laag (5-gangen voor nog geen 40 euro) en de gerechten zijn ongelooflijk lekker, de combinaties zijn anders en gedurfd. Vaak zit er een lekker, spannend zuurtje aan toegevoegd. Ze gaan op voor een Michelin ster, wat ons betreft nu al verdiend! Je voelt je bezwaard dat je zo waanzinnig zit te eten voor zo'n lage prijs. Hier wordt duidelijk geïnvesteerd in het opbouwen van naam en faam! Geweldig!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 november 2019
 • 9.75

  Feens

  Geweldige avond gehad! Attent personeel en fantastische smaken
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 oktober 2019