Maan

Eigentijds 4-gangendiner met bruisend aperitief in authentiek pand

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 36.75 € 52.50Te reserveren t/m 31 januari 2020
Originele prijs € 52.50
Korting 30%
Je voordeel € 15.75

Zuid-Europees 4-gangendiner met bruisend aperitief in authentiek pand voor slechts € 36,75 per persoon!


Aan de Kerkbrink in Breukelen bevindt zich restaurant Maan, een authentiek pand met een rijke horeca historie. In het warme, eigentijdse en comfortabele interieur wordt iedereen welkom geheten om te komen genieten van culinaire gerechten. Laat je verrassen door de losse, maar zeker servicegerichte sfeer in het mooie pand.


De kaart is breed opgezet met geweldige vis, vlees en vegetarische gerechten. Allemaal bereid op Franse of Zuid-Europese wijze. De afbeeldingen bij deze tekst liegen er niet om, want wat je voorgeschoteld krijgt zijn ware culinaire kunstwerkjes!


Vraag vooral ook naar de wijnkaart! Want met de ruime keuze in wereldse wijnen word je meegenomen naar verschillende culturen. Het hele team heeft een passie voor het vak en is altijd bezig met het vinden van de perfecte wijn spijs combinatie. 


Benieuwd geworden naar deze fijne plek in Breukelen? Reserveer snel dit 4-gangendiner met bruisend aperitief voor slechts € 36,75 per persoon! • Te reserveren t/m 31 januari 2020

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kerkbrink 31
3621 AN Breukelen
nederland
10 1 Zeer goed
7
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.25

  Okke

  De bedoening was zeer prettig en goed/vakkundig. De gerechten en dranken werden netjes op tijd geserveerd. De borden waren mooi opgemaakt en het eten was bijzonder (als je van recht toe recht aan houdt ga je naar een Chinees restaurant of Van der Valk). Er werd heel mooi rekening gehouden met wensen (vegetarisch, smaken, etc.). Alleen de smaken hebben we niet als bijzonder ervaren, wat vlakke, matige smaken. Wel aan te raden om eens te proberen als je in de buurt woont.
  7
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 november 2019