De Molen

Eerlijk en lokaal 4-gangen chefs menu in prachtig natuurgebied

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 19.00 € 39.00Te reserveren t/m 22 december 2020
Originele prijs € 39.00
Korting 51%
Je voordeel € 20.00

Duurzaam 4-gangendiner in een mooie omgeving voor slechts € 19,- per persoon!


Restaurant De Molen is gevestigd in Ankeveen aan de rand van een prachtig natuurgebied. In april 2019 hebben Sabine en Daniel restaurant “De Molen” overgenomen. Het stel heeft het roer omgegooid en maken samen met chef Kevin Renes de heerlijkste gerechten van lokale en eerlijke producten. Bijna alle producten die gebruikt worden komen uit ons eigen kikkerlandje!  


Naast heerlijk eten gaat De Molen ook verantwoord om met de omgeving. Het restaurant heeft gezellige pelletkachels gestookt op zaagresten, zonnepanelen, rvs rietjes, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en rijden zelfs elektrisch. Ook planten en oogsten ze hun eigen kruiden en zijn ze druk bezig met de aanleg van de moestuin!


Reserveer snel een tafeltje en ervaar zelf dit verrukkelijke 4-gangen chefs menu voor maar € 19,- per persoon! • Te reserveren t/m 29 februari 2020

 • Mocht je een dieet aanpassing op het menu willen dan is dit natuurlijk mogelijk. Het restaurant rekent hiervoor wel een vergoeding van €2,50 per gang.

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Loodijk 30
1244 NL Ankeveen
Nederland
10 1 Goed
7.5
Eten
7.5
Service
5.5
Sfeer
7.5
Gastvrijheid
 • 6.75

  Martin Meijer

  het restaurant is hel verlicht met teveel heldere lampen,het ziet er kaal en ongezellig uit, er is weinig gedaan om het aan te kleden met gordijnen en dergelijke. Het eten is goed van kwaliteit , maar de wachttijden zijn erg lang , gemiddeld 25 tot 30 minuten tussen de gangen, terwijl er maar 8 gasten binnenkwamen na ons. Verder is de ingang vanaf de weg naar het parkeerterrein niet verlicht waardoor het in donker bij slecht weer lastig is te overzien.
  8
  Eten
  8
  Service
  3
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 november 2019
 • 7.25

  Ed

  Geboekt voor Heerlijke 10-daagse. Aardig, plezierige sfeer.Vriendelijke bediening. Duurde erg lang voordat we iets kregen. Was tamelijk afgemeten, nogal karig (niets extra’s, geen broodje, geen amuse), vrij fantasieloos hoofdgerecht. Heerlijk en wel verrassend dessert. Helaas paste de aangeboden wijn uit het wijnarrangement (cava) geheel niet bij het dessert.
  7
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019