De Kunstkeuken

Uniek 5-gangendiner waar eten en kunst samenkomen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 36.50 € 52.00Te reserveren t/m 31 januari 2020
Originele prijs € 52.00
Korting 30%
Je voordeel € 15.50

Culinair genieten van een 5-gangendiner, waar je tegelijkertijd kunt genieten van kunst voor maar € 36,50 per persoon!


De Kunstkeuken in Valkenswaard is een hele inspirerende plek waar je zeker een keer geweest moet zijn. ‘Food meets Art’ in dit unieke monumentale pand in Valkenswaard. De Kunstkeuken telt maar liefst drie etages vol met unieke kunst! 


Op de de begane grond kun je aanschuiven in het recent vernieuwde restaurant en bar gedeelte. Met een knipoog naar de hedendaagse kunst en oude meesters, worden kunst-elementen verwerkt in de menu’s en creaties op jouw bord. Dit in combinatie met de huiselijke sfeer en exclusieve bediening maken de charme van de avond compleet! De inspanningen en enthousiasme van het personeel is niet onopgemerkt gebleven. Ze scoren namelijk een nieuw plekje in de Lekker500! 


Laat je verrassen met creatieve smaken in een inspirerende omgeving. Voor, tijdens of na het diner kun je de rest van je zintuigen prikkelen met een prachtige ‘tour’ langs de kunstwerken op de andere etages van het pand.


Wil jij het zelf ervaren? Reserveer dan een kunstzinnig 5-gangendiner op een bijzondere locatie voor slechts € 36,50 per persoon!  • Te reserveren t/m 31 januari 2020

  • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Markt 23
5554CA Valkenswaard
nederland
    Geen reviews