L'Ambiance

Passievol 4-gangendiner met pure smaken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 34.50 € 49.50Te reserveren t/m 31 januari 2020
Originele prijs € 49.50
Korting 30%
Je voordeel € 15.00

Geniet van een passievol 4-gangendiner met pure smaken voor slechts € 34,50 per persoon! 


Restaurant l’Ambiance is gelegen aan de prachtige jachthaven van Middelharnis. l'Ambiance is de plek waar je een onvergetelijke avond zult beleven vol liefde en passie. Je geniet hier van pure smaken, mooie wijnen, geserveerd in een prachtige omgeving. Eigenaren Leander en Jordi werkten voorheen in hetzelfde bedrijf. Ze besloten om hun krachten te bundelen en begonnen samen dit toprestaurant.


Chef-kok Leander is opgegroeid op Goeree-Overflakkee. Door de omgeving is zijn voorliefde voor verse producten van het land geboren. De polders, de landerijen vol met gewassen en dieren zijn de inspiratiebron voor zijn gerechten. 


Jordi is opgegroeid in Dinteloord, een klein West-Brabants dorpje. Zijn eerste stap in de horeca werd een bijbaan als afwasser. Al snel wist Jordi dat hij meer wilde en is doorgestroomd naar de bediening waarvan bleek dat dit op zijn lijf geschreven was. Om dit aan te vullen en te perfectioneren is Jordi een gerichte opleiding gaan volgen om een echte professional te worden. De mannen besloten om hun dromen en ambities met jou te delen en openden in maart 2016 restaurant l’Ambiance. 


De gerechten die gecreëerd worden zijn verrassend, puur van smaak en bereid met passie. Uiteraard gecombineerd met heerlijke wijnen! In de keuken worden dagverse producten gebruikt en wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt. Kortom: een klassiek Franse keuken met een moderne twist.


Wil je verrast worden door pure smaken? Ervaar het zelf en reserveer snel dit culinaire 4-gangendiner voor maar € 34,50 per persoon!  • Te reserveren t/m 31 januari 2020

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op woensdag t/m vrijdag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Vingerling 19-21
3241EB Middelharnis
nederland
    Geen reviews