FG Restaurant**

Twee Michelinsterren ervaring: ALL-IN 4-gangenmenu incl. bruisend aperitief

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 129.00 € 189.00Te reserveren t/m 31 maart 2020
Originele prijs € 189.00
Korting 32%
Je voordeel € 60.00

Fanatiek Genieten op tweesterrenniveau van een ALL-IN 4-gangenmenu incl. bruisend aperitief voor slechts € 129,- per persoon!


Met FG Restaurant (2 Michelinsterren) behoort de Rotterdamse Patron-Cuisinier François Geurds in de gastronomie tot de absolute top. Geen chef zo vergevorderd op gebied van smaak als hij. Zijn heldere Bloody Mary smaakt meer naar tomaat dan een rijpe San Marzano.


FG Restaurant kent geen grenzen of kledingvoorschriften. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dresscode, is de stellige overtuiging van deze Food Guru.


Op het bord is hem echter niets (te) gek. De gerechten die je met liefde krijgt voorgeschoteld, dagen je uit en zullen je met zekerheid inspireren. De onverhoedse verrassing zit ‘m in elke gang. FG staat (garant) voor Fanatiek Genieten.


Grijp deze kans! Ervaar de goddelijke gerechten tegen een zacht prijsje en boek snel een tafel voor slechts € 129,- per persoon!



  • Te reserveren t/m 31 maart 2020

  • Te gebruiken voor diner op dinsdag t/m vrijdag

  • Te gebruiken voor lunch op vrijdag en zaterdag

  • Het arrangement bestaat uit: bruisend aperitief, 4-gangenmenu, vier begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Katshoek 37
3032 AE Rotterdam
Nederland
10 1 Zeer goed
9.1
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • 10

    Lyn

    Een echte belevenis om bij FG restaurant te eten. Het zit m in de kleine verfijnde dingetjes wat FG zo bijzonder maakt. Ze weten zelfs een belevenis van peper en zout te maken! Hoe bijzonder. Kortom een echte aanrader!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    6 november 2019
  • 8

    Martha Varela da Silva

    Als tip wil ik alleen meegeven, dat er niet meteen iemand aan je tafel hoeft te staan. Laat de gasten eerst even rustig zitten en pas na 2 minuten komen ipv na 30 seconden.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2019
  • 8.75

    Wouter Rijneveld

    Bij FG altijd zeer goed eten. Enige minpuntje is dat ik wel veel wisseling in de bediening is.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 oktober 2019
  • 9.75

    Gerrit

    Fantastisch eten! Ongedwongen sfeer, zeer attent personeel: leuke aandacht voor onze trouwdag. Makkelijk parkeren voor de deur.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 oktober 2019
  • 8.75

    Didi

    Genoten, super wijnen bij de gerechten. Vond dessert wat gewoontes ten opzichte van de andere gerechten. Top avond
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    2 oktober 2019
  • 9

    joan van Ravenswaay

    Heerlijk eten, goede vriendelijke bediening. Leuke sfeer, niet “stijfjes”.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    30 september 2019
  • 7

    Antoinette Borgsteede

    We genoten van een all-inclusive 5-gangenlunch. De kwaliteit van het eten was uitstekend en ook de wine pairing was prima. Wel jammer dat we zelf om een extra broodje moesten vragen. Met uitzondering van de vriendelijke, toegankelijke sommelier uit Estland was de bediening duidelijk minder dan de vorige keer dat we hier aten. Afstandelijk en niet zo attent (zie het broodje). Ook een minpunt: we wilden kaas in plaats van een dessert. Er werd wel verteld dat er een meerprijs was, maar we schrokken toch wel van de 17 euro per persoon extra op de rekening. De goodie bags op de bar waren kennelijk niet voor de gasten die gebruik maakten van een aanbieding. Dit in combinatie met de onpersoonlijke bediening maakte dit tot een mindere ervaring dan de vorige keer dat we hier aten.
    9
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 september 2019
  • 10

    Sandra Gorter

    Inspirerende culinaire ontdekkingsreis
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
    18 augustus 2019
  • 9.5

    Jos

    Prachtige 5 gangen lunch met heerlijke en unieke gerechten. Ook de amuses waren voortreffelijk. Aparte diner stoelen geven extra comfort en wat meer privacy. Chef kok liep regelmatig door het restaurant en had contact met zijn gasten. Erg veel bediening aanwezig en zeer attent. Op klein foutje van de sommelier na een perfect etentje
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
    30 juli 2019
  • 10

    Ronald telegraaf

    Alles was perfect, de ontvangst, het personeel, het menu de wijnen allemaal geweldig. De sfeer was heel gezellig allemaal vrolijke mensen.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 juli 2019
  • 8.25

    Judith C

    Het was een geweldige ervaring qua gerechten en wijnen en toen bleek dat ik jarig was kreeg ik een persoonlijke felicitatie.
    9
    Eten
    6
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 juli 2019
  • 10

    tim

    Top!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 juni 2019
  • 9

    Baukje

    De hele avond was geweldig eten als entertainment en entertainment als eten, een super combinatie, zeker aan te raden.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    17 april 2019
  • 10

    Deborah

    De eerste indruk toen wij binnen kwamen “ sfeer heel fijn ! De bediening en vooral Alain wat een topper en dank voor de wijn reis ???? wij komen graag hier weer terug !
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 maart 2019
  • 9.25

    Leo de Veld

    Was super lekker en zeer gezellig.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    29 maart 2019
  • 7.25

    Gerard Wagener

    De chef presteerde het niet alleen niet op te kijken van zijn telefoon toen wij 900 euro afrekenden, maar zelfs bij het verlaten van de zaak bleef hij aan de bar zitten, op zijn telefoon kijkend om mompelend nog net een "fijne avond" uit zijn strot te krijgen. Bij de McDrive van de McDonalds krijg je meer het gevoel dat het gewaardeerd wordt dat je komt eten dan bij FG. Wat overigens los staat van de goede service van de medewerkers. Maar als chef, de persoon die zijn naam hangt aan de zaak, verwacht je minstens een minieme blijk van waardering en gastheerschap.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    3
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 maart 2019
  • 10

    Sjoerd van de Geijn

    Perfect
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 maart 2019
  • 9.5

    Jeroen van Wijngaarden

    Heerlijk gegeten. Niet bijzonder verrassend maar wel erg goed.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 maart 2019
  • 7.5

    Ton

    Prima gegeten, goede ambiance en vriendelijk personeel. Hadden 5 gangen waarvan het Balck Beauty knolselderij gerecht echt top was. Het dessert was erg zuur en met de begeleidende wijn was het helemaal erg. Voor het geld had ik meer verwacht maar verder een heerlijke avond gehad.
    7
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 februari 2019
  • 9.5

    ronald de ronde

    Eten en drinken was fantastisch, een echte beleving. Wil je eens wat speciaals dan echt een aanrader.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    31 december 2018
  • 8.75

    PH van Egmond

    Heel goed gegeten. Maar de lat ligt natuurlijk wel hoog, en daardoor toch licht teleurgesteld. Zoals gezegd; heel goed eten, maar wat mij betreft miste het net dat laatste beetje. De bediening was goed, maar niet top. Ik heb vorig jaar bij FG Foodlabs gegeten (een deur verder), en dat was uitdagender én attenter.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 december 2018
  • 10

    Simone

    De sfeer was ontspannen, de omgeving ziet er stijlvol uit. De service was zeer vriendelijk en precies genoeg aanwezig. Het eten was erg fijn: goede porties, verrassende combinaties, en licht. Een avond daar zitten is een cadeautje.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 december 2018
  • 6.25

    Niels

    Het eten was heerlijk. Niets op aan te merken. Al heb ik wel eens spannender eten op mijn bord gehad. De bediening was vriendelijk en prettig. Alleen, als je aan mij vraagt of ik bepaalde ingrediënten lekker vind is dat geen aanbod en is het dus raar om die als ‘supplement’ (a 80 euro) op de rekening terug te vinden. Als daar vervolgens op gereageerd word met dat ‘normale gasten’ (hoezo, ben je met een Heerlijk arrangement geen normale gast?) hier niet van opkijken en of wij kennelijk niet gewend zijn om in dit soort etablissementen te eten. Dan maakt dat de sfeer er niet beter op. Uiteindelijk onder protest betaald (je wilt de avond er ook niet helemaal door laten verpesten), zou ik hierover nog worden teruggebeld. Een week later nog niets gehoord. Erg jammer. Slechte zaak. Nooit meer.
    9
    Eten
    3
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 december 2018
  • 9

    Boran Oosterhaven

    Zeer bijzonder en intens lekker gegeten! Super vriendelijke personeel met een oprechte glimlach, FG en zijn team stralen plezier en liefde uit voor hun passie! Leuk om te zien. Erg genoten van onze avond.
    10
    Eten
    10
    Service
    6
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 november 2018
  • 9

    Lisa van Dam

    Heerlijk gegeten bij FG, 5 uitgebreide gangen met waanzinnige wijnen! Hele fijne avond gehad met een goede sfeer en leuk personeel. Komen zeker nog eens terug!
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 november 2018