Foodbar Zilvr

Modern diner van vier rondes in monumentaal pand

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 25.00 € 36.00Te reserveren t/m 31 januari 2020
Originele prijs € 36.00
Korting 31%
Je voordeel € 11.00

Proef de liefde voor goed dineren tijdens dit 4-rondesdiner voor slechts €25,- per persoon!


In een van de oudste panden van Wageningen vind je de prachtige Foodbar Zilvr. Op de hoek van de Heerenstraat staat het monumentale pand waar sinds februari 2019 deze nieuwe foodbar is gevestigd. Zilvr wilde iets neerzetten dat het leukste straatje van Wageningen nog leuker maakt, en dat is zeker gelukt.


Het keukenteam, Megan van Lier (chef-kok) en Onno Allart (sous-chef), koken de sterren van de hemel, waarbij hun liefde voor heerlijke bites en borrels bovenaan staat. Helena Brinkert, de gastvrouw en sommelier, en het keukenteam hebben een passie voor service, gastvrijheid en exclusiviteit en doen er alles aan om Zilvr een laagdrempelige, maar moderne sfeer te geven. Het restaurant werkt samen met lokale leveranciers. Hierdoor werkt de keuken met lokale en seizoensgebonden producten. De koks bereiden in de open keuken kleine tussengerechten die samen een HEERLIJK diner vormen. Om het geheel af te maken is het ook mogelijk ultieme wijn- spijscombinaties bestellen.


Ben je benieuwd naar dit frisse concept en de lekkere bites? Reserveer snel dit 4-rondesdiner voor slechts €25,- per persoon! • Te reserveren t/m 31 januari 2020

 • De HEERLIJK aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op donderdag t/m zondag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Heerenstraat 47
6701DH Wageningen
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.5
Eten
9.5
Service
9
Sfeer
9.5
Gastvrijheid
 • 8.75

  Benno Boshoven

  Een modern maar toch gezellige foodbar met leuk personeel en we hebben aparte lekkere dingen gegeten die we normaal thuis (nog) niet zelf maken.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  11 november 2019
 • 10

  Sam H

  Waanzinnig restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt. Aanwinst voor Wageningen!! Hele vriendelijke en deskundige bediening. In één woord geweldig!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  24 mei 2019