The Knott

Seizoensgebonden ALL-IN 5-gangendiner uit de Franse keuken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 95.00 € 137.50Te reserveren t/m 30 mei 2020
Originele prijs € 137.50
Korting 31%
Je voordeel € 42.50

Prachtig ALL-IN 5-gangendiner met smaakvolle biologische ingrediënten voor slechts € 95,- per persoon! 


Aan de Laan van Nieuw Oost-Indië in Den Haag vind je visrestaurant The Knott. Chef-kok Sebastiaan Knottnerus verloor ooit zijn hart aan de zee. Bij The Knott zal je hetzelfde ervaren door de heerlijke gerechten uit de moderne, Franse keuken waarin seafood de boventoon voert. Het menu wordt per seizoen dagvers aangepast. 


Chef Sebastiaan Knottnerus is ook wel bekend van Private Dining bedrijf: Chef at. Daarnaast was hij Finalist van Amsterdam Foodpitch 2018 met zijn eigen product: Beurre de Mer (visboter). Deze luxe boter is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Ansjovisboter, Haringkaviaar & Bottarga boter, en Gerookte Makreel boter.


Ook andere culinaire critici weten The Knott te waarderen. Want dit jaar is het restaraurant als nieuwkomer binnengekomen in de Lekker top500! 'Geweldig, hoog op smaak en grote klasse' zijn enkele woorden die The Knott omschrijven volgens de gids. 


The Knott werkt met het duurzame principe 'One menu, No waste'. Ook voor deze HEERLIJK Aanbieding is een geweldig menu samengesteld. Vraag vooral ook advies over de bijpassende biologische of organische wijnen! 


Nieuwsgierig geworden naar The Knott? Reserveer snel dit geweldige ALL-IN 5-gangendiner voor slechts € 95,- per persoon! • Te reserveren t/m 30 mei 2020

 • Te gebruiken voor diner op dinsdag t/m zaterdag

 • ALL-IN omvat: bruisend aperitief, 5-gangendiner, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee met friandises

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Laan van Nieuw Oost-Indiƫ 1 f
2593BH Den Haag
Nederland
10 1 Goed
8
Eten
8
Service
7.5
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
 • 7.75

  marc

  Dit restaurant is even buiten het centrum van Den Haag gevestigd maar een bezoek is zeker de moeite waard. Het vier gangen menu was gebaseerd op visgerechten. De bereiding was goed, mooie smaakcombinaties die begeleid werden door een goed glas wijn. De bediening is correct.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 januari 2020
 • 8.25

  IdB

  Het restaurant is nog niet zo heel erg lang daar gevestigd. De chef heeft wel veel ervaring en dat was te proeven. De keuken was aangekondigd als een waarbij vis een belangrijk ingredient is. Dat klopte helemaal. De gerechten waren niet groot maar een 4-gangen menu was voor mijn en mij voldoende om voldaan weer naar huis te gaan. Elk gerecht was voor het oog en de mond een kunststukje. Wij hebben het aan de bediening overgelaten welke wijn wij bij de gerechten zouden drinken. Een goede keuze. Jammer dat het vlak voor Kerst zo stil was in het restaurant. desondanks hebben wij het toch gezellig gehad en was er voldoende serieuze tijd en aandacht voor ons etentje. Het restaurant had echter ook die avond meer klanten verdient. Wij komen er zeker terug.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 januari 2020
 • 9

  Kitty Meskes

  Fijne ontvangst, heerlijke lunch op mooi opgemaakte borden. Duidelijke uitleg mbt de gerechten, vis is inderdaad in alle gerechten aanwezig ( tenzij je je van te voren aangeeft liever geen vis te eten). Zeer uitgebreide wijnkaart, we lieten hun de keuze maar maken. Komen binnenkort terug voor een diner, verheug mij daar nu al op.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019
 • 6.75

  Bianca

  Voor een zaterdagavond was het vrij rustig met slechts 4 tafels bezet. Het restaurant ligt buiten het centrum, wat voor ons een reden is niet zo snel te reserveren. Het voorgerecht was heerlijk. Het hoofdgerecht was een zoetige wafel met lekkere toppings zoals kreeft, artisjok en kaviaar. Jammer dat het lauw geserveerd wordt en dat er honing rondom ligt. Ik heb een stevig en warm hoofdgerecht echt gemist deze avond. Nagerecht met appel was prima. Al met al zou ik niet zo snel weer reserveren.
  7
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019