The Social Club

Rotterdamse gezelligheid tijdens 4-gangendiner met bruisend aperitief

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 29.00 € 42.00Te reserveren t/m 9 februari 2020
Originele prijs € 42.00
Korting 31%
Je voordeel € 13.00

Laat je verrassen met een fantastisch 4-gangendiner met bruisend aperitief voor slechts € 29,- per persoon!


‘The Social Club’ in Rotterdam is dé plek voor een avond culinair genieten op een eigenwijze manier. The Social Club is een restaurant met een uniek concept waar lijnen vervagen tussen een restaurant en een (cocktail) bar. Het restaurant beschikt zelfs over een nachtclub, die zich beneden in het restaurant bevindt. Hierdoor ontstaat de interpretatie van een sociaal clubhuis / restaurant. 


Bij The Social Club kun je HEERLIJKe gerechten verwachten. Geniet van diverse visgerechten, vleesgerechten en zoetsappige toetjes. 


Naast de culinaire gerechten kun je ook genieten van inspirerende cocktails, nostalgische spelletjes en laat-nacht dansen. The Social Club is de plek waar dat laatste drankje er een te veel werd. 


Op zaterdagavond rond 21.00 uur gaat de muziek een tikkeltje harder. Ondertussen kan je uiteraard nog steeds genieten van de diverse gerechten, drankjes en inspirerende cocktails. Vanaf 23.00 uur gaat de dansvloer pas echt open! Het restaurant nodigt je van harte uit om dan een drankje en een dansje mee te doen.


Ervaar de Rotterdamse gezelligheid zelf en geniet van dit fantastische 4-gangendiner met bruisend aperitief bij The Social Club voor slechts € 29,- per persoon!  • Te reserveren t/m 9 februari 2020

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

  • Niet geldig i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Slepersvest 1
3011 MK Rotterdam
Nederland
    Geen reviews