Salt

Uniek 'Salt-gevoel' tijdens een 3-gangenmenu inclusief bruisend aperitief

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 29.95 € 43.00Te reserveren t/m 1 februari 2020
Originele prijs € 43.00
Korting 30%
Je voordeel € 13.05

Culinair 3-gangenmenu met bruisend aperitief en uitzicht op zee voor slechts € 29,95 per persoon!


Noordwijk aan Zee is een prachtig seafood restaurant rijker! Sinds mei 2019 vind je hier namelijk Salt. Na een heerlijke strandwandeling is dit dan ook de ideale plek om culinair te ontspannen met vrienden of familie. 


Het restaurant staat voor hoogwaardige kwaliteit, service, sfeer en ontspanning. Blauwe accenten met nautische decoratie sieren het decor van deze nieuwe hotspot. Het voelt mediterraans aan en samen met de sfeervolle details voel je jezelf gelijk op je gemak. 


De keuken onder leiding van chef-kok Rik Mens is elke dag bezig om jou het echte ‘Salt-gevoel’ te geven. Van prachtige fruits de mer plateaus tot een klassieke noordzeetong a la meunière. Salt heeft het beste aan vis wat Noordwijk te bieden heeft! De nadruk van de keuken ligt op seafood, maar uiteraard heeft Salt ook heerlijke vlees- en vegetarische gerechten op de kaart. 


Vanzelfsprekend mogen we graag een goed glas wijn drinken bij de gerechten. Het visje moet immers wel zwemmen,.. of het vlees, of de groente(n) of...... nou ja het moge duidelijk zijn, wijn = fijn. Het team adviseert je graag over de uitgebreide assortiment aan wijnen. 


Wil je ook genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op de zee? Boek dan snel dit fantastische 3-gangenmenu met bruisend aperitief bij Salt voor slechts € 29,95 per persoon! • Te reserveren t/m 1 februari 2020

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zondag

 • Te reserveren voor zowel lunch als diner

 • Niet geldig i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Koningin Astrid Boulevard 107
2202 BD Noordwijk aan Zee
Nederland
10 1 Uitmuntend
10
Eten
10
Service
8
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.5

  Johan Volten

  Ontvangst bij de deur. Je word naar je tafel begeleid. Bediening is vlot met brengen van de drankjes. Tussen de eet gangen genoeg tijd om van je drankje te genieten. Restaurant heeft ons positief verrast met het heerlijke eten. Wij hadden een 3 gangen menu. Top.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 november 2019