Seafood Bar 19

Trendy gerechten tijdens 4-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 32.50 € 47.50Te reserveren t/m 29 februari 2020
Originele prijs € 47.50
Korting 32%
Je voordeel € 15.00

Geniet in hartje Den Haag van een trendy 4-gangendiner voor slechts € 32,50 per persoon!


Sinds 1995 is café-restaurant Seafood Bar 19 gevestigd in het mooie Den Haag. In een prachtig pand, midden aan het plein met uitzicht op de Tweede Kamer. Seafood Bar 19 bestaat uit een café-restaurant en een besloten zaal; de Ridderzaal. In het gezellige café van Seafood Bar 19 ben je maar liefst zeven dagen per week welkom.


Seafood Bar 19 is een restaurant waar je terecht kunt voor broodjes, bites, diner, mooie wijnen en verfrissende cocktails. Waar vis de hoofdrol speelt, maar waar vleesliefhebbers en vegetariërs ook zeker niet vergeten worden. Seafood Bar 19 heeft het allemaal.


En niet alleen voor een lekkere lunch of een smakelijk diner. Ook om te borrelen tot in de late uurtjes. Terwijl jij aan de bar zit, shaken de bartenders met liefde de meest verrassende cocktails.


Stiekem meer een wijnliefhebber? De wijnkaart van Seafood Bar 19 is ook zeker de moeite waard. 


Naast de HEERLIJKe gerechten kun je hier ook een dansje wagen. Op vrijdag en zaterdag gaan in het bar gedeelte vanaf 22.00 uur de tafels en stoelen aan de kant om plaats te maken voor een dj en verandert Seafood Bar 19 in een danscafé. Met een heerlijke gin tonic tot in de vroege uurtjes dansen maakt jouw avondje uit compleet!


Heb jij zin om je culinair te laten verwennen op deze prachtige plek in Den Haag? Kom dan langs bij Seafood Bar 19 en boek snel dit 4-gangendiner voor slechts € 32,50 per persoon!  • Te reserveren t/m 29 februari 2020

  • Te gebruiken op maandag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • LET OP: Deze aanbieding is enkel geldig na reservering via HEERLIJK.nl

  • Niet i.c.m. andere acties.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Plein 19
2511 CS Den Haag
nederland
    Geen reviews