Libertine Café Café

Mediterraans 3-gangendiner in Urban Chic interieur

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 19.95 € 28.50Te reserveren t/m 29 februari 2020
Originele prijs € 28.50
Korting 30%
Je voordeel € 8.55

Ervaar de charme van Libertine Café Café tijdens een verrukkelijk 3-gangendiner voor slechts € 19,95 per persoon! 


In de bekende Negen Straatjes van Amsterdam zit een culinair adresje waar je zeker een keer geweest moet zijn, namelijk: Libertine Café Café! Hier staan eigenaren Casper Reinders, Steven Poosters en Fred van Eijk aan het roer. Casper Reinders is eigenaar van meerdere clubs en restaurants in Amsterdam, zoals Lion Noir, Bo nam en nachtclub Jimmy Woo. De drie vrienden besloten hun krachten te bundelen en Libertine Café Café is het resultaat. Steven heeft verstand van eten en drinken, Casper van interieur en Fred is reisexpert.


Er hangt een relaxte sfeer. Een bistro, maar dan anders. Het interieur heeft marmeren elementen. Zo is de marmeren muur bij de bar afkomstig uit een oude Italiaanse ijssalon en zijn de tafels eveneens van verschillende marmersoorten. Aan de muur hangen voederbakken met planten. Achter in de zaak is een grote open keuken te vinden.


De kaart is Mediterraans, maar dan in New Yorkse stijl. Van heerlijke pasta’s tot risotto, pizzettes uit de oven, catch of the day en meer! Opvallend is de enorme steenoven waar bijna alles in wordt bereid: van gebakken eitjes tot de gegrilde groenten.


Benieuwd naar een fijne plek om te dineren in Amsterdam? Schuif dan snel aan bij Libertine Café Café en geniet van een 3-gangen chef’s dinner voor slechts € 19,95 per persoon! • Te reserveren t/m 29 februari 2020

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Wolvenstraat 22
1016 EP Amsterdam
nederland
10 1 Goed
7.3
Eten
8
Service
8
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
 • 8.25

  Jeffrey Teppema

  Lekker gegeten voor een lage prijs. Vriendelijke bediening.
  7
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 december 2019
 • 8.25

  Heerlijk

  We werden goed ontvangen. Konden direct een biertje bestellen. Toen we aan tafel gingen kregen we een uitgebreide uitleg van het menu. Het eten was simpel maar lekker en mooi geserveerd. De bediening was zeer attend, we zaten nooit zonder water of wijn. Er werd altijd netjes gevraagd of er wat meer wijn ingeschonken moest worden. Al met al een fantastische plek om heerlijk uitgebreid te eten voor een redelijke prijs. Daarnaast is de buurt daar ook gezellig. Kan het alleen maar aanraden!
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 november 2019
 • 7.25

  Margriet

  Leuke ontvangst en goede start van het diner met het voorgerecht. Daarna had de bediening te weinig aandacht voor onze tafel hoewel het niet druk was. Hoofdgerecht met garnalen was heerlijk maar de kip was te doorbakken en weinig speciaal. Voor het dessert konden we kiezen uit teramisu (geen aanrader) of de tarte tarten die weer erg smakelijk was. Om 22.00 uur konden we geen koffie meer bestellen want de machine was al schoon gemaakt... Beetje teleurstellend einde.
  7
  Eten
  6
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 oktober 2019