Barça

Spaanse smaaksensaties tijdens 3-gangenlunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 21.00 € 30.00Te reserveren t/m 7 maart 2020
Originele prijs € 30.00
Korting 30%
Je voordeel € 9.00

Culinaire 3-gangenlunch in de Spaanse parel van het bruisende Amsterdam voor slechts € 21,-


Op steenworp afstand van de Amsterdamse Albert Cuypmarkt zit restaurant Barça gevestigd. Het restaurant ligt dan wel niet aan de Middellandse zee, maar wel in de geliefde buurt 'De Pijp'. In het multiculturele Amsterdam wonen mensen uit allerlei werelddelen zij aan zij, wat zorgt voor een unieke samensmelting van geuren en kleuren. Dit is dan ook terug te zien aan de vele authentieke restaurantjes, bruine cafés en hippe horeca die in De Pijp gevestigd zitten. Zo ook Barça, een culinaire parel die jou zeker zal opvallen!


Als je al eens naar Barcelona geweest bent, zul je het ongetwijfeld met restaurant Barça eens zijn: deze stad is ook wel hét culinaire paradijs, en ook dé stad waar op elke hoek van de straat een goed glas wijn met een tapas te vinden is. Bij restaurant Barça weten ze dit maar al te goed, en daarom heeft het restaurant zich gespecialiseerd in de Catalaanse eetcultuur en geniet je er volledig in Spaanse sferen.


Bij Barça waan je jezelf in de smaken die iedere knusse wijk van Barcelona, ook wel Barceloneta, met zich meebrengt. Zo reikt de menukaart van een rijk gevulde tortilla tot de Spaanse klassieker pimientos de Padrón. Niet alleen de gerechten zijn in de Spaanse stijl, het warme interieur van dit restaurant zit ook vol invloeden uit dit mooie land. Bij Barça staat vast dat je even kunt onthaasten, en voelt het alsof je echt even weg bent naar het mooie Barcelona.


Wil jij culinair genieten van Spaanse gerechten? Reserveer dan snel deze 3-gangenlunch in Spaanse sferen voor slechts € 21,-  • Te reserveren t/m 7 maart 2020

  • Te gebruiken op maandag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is enkel geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Marie Heinekenplein 30
1072MH Amsterdam
Nederland
    Geen reviews