Pouwe

Luxe 4-gangendiner van verrassende smaakcombinaties

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 31.50 € 45.00Te reserveren t/m 4 april 2020
Originele prijs € 45.00
Korting 30%
Je voordeel € 13.50

Geniet van prachtige smaaksensaties tijdens een culinair 4-gangendiner in een prachtige omgeving voor slechts €31,50 per persoon!


In het Brabantse Hoeven ligt Restaurant Pouwe. Midden in het gezellige centrum aan de Bovenstraat is iedereen welkom om te genieten van prachtige smaakcombinaties. Het gezellige restaurant is een fantastische plek, waar verse streekproducten worden omgetoverd in mooi gepresenteerde gerechten.


De unieke sfeer, het oog voor presentatie en de HEERLIJKe smaakcombinaties zorgen voor een geweldige ervaring. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit culinaire 4-gangendiner. Chef-kok Walter Pouwe zorgt dat elk gerecht een nieuwe ervaring is voor elke gast. Walter denkt niet in producten, maar in smaken om te verzorgen dat deze samen tot hun recht komen. Gastvrouw Vivian Pouwe zorgt dat alle gasten in de watten gelegd worden. Zij omschrijft het restaurant als luxe, speels en laagdrempelig. Vivian zal u enthousiast kunnen vertellen over de heerlijke wijnen die zij serveert.


Dat het restaurant een goede kwaliteit oplevert is niet onopgemerkt gebleven. Michelin heeft Pouwe bekroond met een Bib Gourmand. Een mooie beloning voor het gehele team, proficiat!


Reserveer snel dit luxe 4-gangendiner voor slechts € 31,50 per persoon • Te reserveren t/m 4 april 2020

 • De HEERLIJK aanbiedingsprijs is per persoon

 • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

 • Niet geldig i.c.m. andere acties en/of cadeaukaarten

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bovenstraat 4
4741 AV Hoeven
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.4
Eten
9.4
Service
8.6
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9.5

  Elisabeth

  Heerlijk gegeten, verrassende smaken.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 januari 2020
 • 7.5

  Pauline van der Sluijs

  Vriendelijke ontvangst, er wordt goed gekookt op mooi servies, allemaal heel verzorgd, de temperatuur mag wel iets hoger, t is een beetje aan de koele kant, fijne avond gehad????
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 januari 2020
 • 9

  Cees Bilsen

  Het eten, de service waren echt top. Een restaurant waar wij vaak zullen gaan eten. Eerst even de kerstkilo’s kwijt raken.
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 januari 2020
 • 9.5

  Ingrid Hersbach

  Heerlijk gegeten, verrassende gerechten, mooie combinaties en hele vriendelijke bediening. Ook de wijnen waren heel erg lekker.
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  7 november 2019
 • 10

  Tobias Wijnman

  We hebben bij restaurant Pouwe gegeten met vrienden ter gelegenheid van onze 42e trouwdag. We werden op een zeer professionele manier ontvangen in een zeer stijlvolle omgeving. Je voelde je gelijk erg op je gemak en alles straalde vriendelijkheid uit. Vanuit een visa creditcardactie konden we kiezen uit een 3-gangen keuzemenu. De gerechten van alle gangen werden als schilderijtjes geserveerd en de smaken waren uitmuntend op elkaar afgestemd. Een feest voor oog en tong. De bediening was zeer deskundig en iedere vraag werd direct beantwoord. Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Wij gaan zeker nog een keer terug.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019