The Traveller

Avontuurlijk 4-gangen experience menu incl. bruisend aperitief

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 31.50 € 45.00Te reserveren t/m 7 maart 2020
Originele prijs € 45.00
Korting 30%
Je voordeel € 13.50

Proef midden in het groene hart van Amsterdam Zuidoost de inspirerende gerechten van The Traveller tijdens een 4-gangen experience menu incl. bruisend aperitief voor slechts € 31,50 p.p!


Sinds 4 november 2019 is Amsterdam een nieuw restaurant rijker: The Traveller! Een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde en THE ROAST ROOM, heeft haar deuren geopend. Midden in het groene hart van Cumulus Park in Amsterdam Zuidoost is dit restaurant te vinden. Michiel gaat het avontuur aan samen met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort. De gerechten en smaken komen voort uit de vele keukens die Michiel tijdens zijn reizen zag, rook, voelde en proefde.


De unieke locatie: Het Cumulus Park is in samenwerking met de gemeente ontwikkeld aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost. The Traveller is hier dé nieuwe ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is om te genieten van een zinnenprikkelend lunch of diner.


Laat je inspireren door de wereldse gerechten tijdens dit experience menu van vier gangen incl. bruisend aperitief voor maar € 31,50 p.p! • Te reserveren t/m 7 maart 2020

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag voor diner

 • Te gebruiken op zaterdag en zondag voor lunch

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bijlmerdreef 108
1102 CT Amsterdam
nederland
10 1 Zeer goed
9
Eten
7
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.25

  Pieter

  Enorm leuk menu met heel lekker eten.
  9
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 januari 2020