De Loohoeve*

Onvergetelijke culinaire ervaringen tijdens ALL-IN 6-gangendiner incl. overnachting

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 119.50 € 190.00Te reserveren t/m 25 april 2020
Originele prijs € 190.00
Korting 37%
Je voordeel € 70.50

Geniet van pure smaken tijdens ALL-IN 6-gangendiner incl. overnachting voor maar € 119,50 per persoon!


In het Drentse Schoonloo, in de driehoek Assen - Emmen - Hoogeveen, vind je het met Michelinster bekroonde restaurant De Loohoeve. Tijdens dit menu zorgen kooktalenten Marleen en Jeroen Brouwer ervoor dat jouw culinaire ervaring onvergetelijk wordt. Je geniet namelijk van de meest (h)eerlijke en regionale producten verwerkt in de meest creatieve smaakvolle gerechten en dat alles in een hartelijke laagdrempelige sfeer.


Dat je bij De Loohoeve kunt genieten op topniveau is niet onopgemerkt gebleven door de culinaire critici. Zo zijn zij in 2018 bekroond met een Michelinster, een fantastische prestatie, eentje om trots op te zijn! Daarnaast heeft De Loohoeve 16/20 punten in de Gault&Millau en staan ze op plaats 83 in de Nederlandse Lekker top 500 gids. Niet voor niets behoort dit restaurant tot de beste van Drenthe!


Om je dag compleet te maken blijf je het compleet verzorgde diner overnachten in het prachtige hotel. In de ochtend word je verwend met een vers en uitgebreid ontbijt. Zo maak je van jouw culinaire uitstapje uit een ware minivakantie!


Ook graag genieten van dit ALL-IN 6-gangendiner incl. overnachting met ontbijt? Reserveer dan snel een plekje voor maar € 119,50 per persoon! • Te reserveren t/m 25 april 2020

 • Te gebruiken op woensdag t/m zondag

 • ALL-IN omvat: 6-gangenmenu, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee met friandises

 • Naast de bevestiging vanuit HEERLIJK.nl zal het restaurant de reservering definitief bevestigen ivm de beperkte plekken

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs á € 119,50 geldt per persoon, en is alleen te reserveren per 2 personen

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • Let op de prijs is excl. toeristentoeslag à €2,- per persoon per nacht

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl


De Loohoeve voert andere annuleringsvoorwaarden uit, namelijk: • Tot 6 dagen voor de reservering is deze kosteloos te annuleren.

 • Bij annulering 2 tot 5 dagen van te voren is de klant gebonden om 50% van de overeengekomen prijs te voldoen.

 • Een annulering van 2 dagen van te voren betekend dat de gast 100% van de overeengekomen prijs te voldoen.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Hoofdstraat 20
9443PA Schoonloo
Nederland
10 1 Zeer goed
8.8
Eten
8.6
Service
8.1
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 9.5

  E Koebrugge

  Heerlijk gegeten, prima jonge frisse bediening. Persoonlijke sfeer. Erg leuk en erg lekker, zeker een aanrader. Ook het bijhorende hotel is prima incl. het ontbijt. Marleen en Jeroen hebben het prima op orde.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  23 december 2019
 • 8

  Jose Windt

  Super lekker gegeten! Gewone kamers en lekker ontbijtje
  9
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  23 december 2019
 • 9.25

  Mark

  Luister, kijk en proef.
  10
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  29 november 2019
 • 8.25

  Ignasz Wolke

  We hebben heerlijk gegeten, bij binnenkomst een heerlijk glas champagne en de optie het 3 gangen menu van HEERLIJK uit te breiden tot 5 of 7 gangen. Wij vonden het 5 gangen menu niet aantrekkelijk genoeg en het 7 gangen menu gewoon te duur. De bediening was super, vriendelijk, keurig, attent. Alleen erg slordig dat mijn vrouw bij 2 van de 3 gangen het verkeerde gerecht kreeg voorgezet, terwijl zowel van tevoren als bij binnenkomst duidelijk was afgestemd dat zij het vegetarische menu wilde. Het eten zelf was fantastisch, heerlijke gerechtjes die stuk voor stuk een smaakexplosie bevatten. Geweldig van genoten.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 november 2019
 • 8.25

  A Lesschen

  Restaurant is vrij zakelijk ingericht. Bediening vriendelijk en kundig. Komt niet tussentijds langs voor een gesprek. Bedienig gaat niet altijd volgens de etiquette. Uitserveren op links enz Gerechten heel bijzobder en mooi oogemaakt.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 november 2019
 • 7

  MeCaK

  Op het eten als zodanig was niets aan te merken. Voortreffelijk. De service liet te wensen over. Ons aperitiefje was nog halfvol toen het voorgerecht reeds uitgeserveerd werd. Ik heb daar direct een opmerking over gemaakt. Wij wilden juist rustig aan doen en genieten van een avondje uit. Een tekst die overigens ook voorkomt op de kaart van de Loohoeve! Gelukkig was het een koud voorgerecht, dus konden we onze tijd nemen. Men vergat vervolgens om bij het voorgerecht te vragen of wij iets wilden drinken. De bediening had het te druk met de andere gasten. Dus lieten we het maar bij de karaf water. Toen wij bij het afruimen van het voorgerecht vroegen om een bij het hoofdgerecht passend glas wijn , duurde het vervolgens erg lang voordat dat glas, dat overigens prima smaakte, werd uitgeserveerd. Ik moest de bediening er zelf nog een keer op attent maken. Toen wij vervolgens voor beiden vroegen om nog een half glas wijn, werd dat keurig uitgeserveerd in de gebruikte glazen. Mijn verbazing was echter groot, toen ik bij thuiskomst vaststelde dat voor het uitschenken van die beide glazen € 3,-- extra in rekening was gebracht. De wijze waarop de mogelijkheid van de uitbreiding van het menu voortdurend onder de aandacht werd gebracht vonden wij evenmin prettig. Kortom al met al een teleurstellende avond ondanks de prima gerechte.
  9
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 november 2019
 • 9

  Ton Van der Tol

  Zeer verrassend menu, kunstwerkjes op het bord en alle gangen van een bijzonder hoog niveau. Heerlijk gegeten.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 oktober 2019
 • 9

  Nicole Piening

  Wij hebben een heerlijke avond uit gehad! Er hangt een hele gemoedelijke sfeer in het restaurant. Dit komt door de inrichting, maar het meest door het ontspannen personeel, wat echt even tijd voor je maakt. Fantastisch is de beleving die rondom de gerechten wordt gecreëerd; je soort port kiezen, je eigen mes kiezen en daarbij een heel verhaal horen over je keuze, je friandises kiezen. En natuurlijk niet onbelangrijk: het was allemaal even lekker!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  16 september 2019
 • 9.75

  Jaap Fidder

  We hadden een 5 gangen diner en om te zien waren het kunstwerkjes en ze smaakten uitstekend.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  6 augustus 2019
 • 8.75

  Leon Maas

  Echt een Sterrenrestaurant waardig Ze verdienen*** sterren????
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 augustus 2019
 • 8.75

  PK010

  Elke gang was een beleving, mooie composities met perfekte smaken. Plek tafel was het kleine minpunt, deze was in het pad waar bediening constant liep. Bediening was goed en dan vooral een lieve jonge blonde dame en eigenaresse. Wijnen en gangen werden netjes uitgelegd. Kortom het om rijden waard vanuit Rotjeknor en om nog een keer terug te komen.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 augustus 2019
 • 9

  N en G

  Dit cijfer hebben we gegeven, omdat de gerechten bijzonder smaakvol waren en de bediening uitstekend was een top restaurant!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  2 augustus 2019
 • 9.75

  Arie Kuit

  In een woord geweldig! Natuurlijk alle ingrediënten ken ik wel, maar niet in deze verassende creatieve combinaties! Super wijnarrangement erbij. De uitleg over de gerechten en de prachtig bijpassende wijnen was zeer goed. De bediening was zeer attent en zeer vriendelijk. Op mijn twitter een kleine proeve in de vorm van een aantal foto’s. Hulde aan het hele team!
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  22 juli 2019
 • 9.5

  Humberto

  Schitterende en heerlijke gerechten gegeten in een ontspannen sfeer met heerlijke wijnen erbij.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  15 juli 2019
 • 8.5

  Ingrid Dasiman

  Gebruik gemaakt van het 7-gangendiner met overnachting in de Loohoeve. We hebben genoten van schitterende gerechten vergezeld van een (bob)arrangement. Alle gerechten waren zeer smaakvol, creatief bereid en fraai opgemaakt. De sommelier lichtte de wijnen prima toe. De keuze van de wijnen is uitstekend afgestemd op de gerechten. Toch twee kanttekeningen: - de glazen werden, zelfs voor een bobarrangement, wel erg bescheiden gevuld in vergelijking met andere restaurants; - niet zo fijn dat de sommelier steeds op de bovenkant van de (open) fles ’leunt’. Puntje hygiëne. De bediening door het jonge meisje met blond haar (weet even geen voornaam), was zeer vriendelijk. Wij hadden in ieder geval de indruk dat ze haar werk met plezier deed. Het restaurant is redelijk klassiek ingericht en een beetje aan de donkere kant. Het aperitief (glas champagne) was zelfs voor een restaurant met Michelinster flink aan de prijs. In een recensie moet het niet alleen ‘lof toezwaaien’ zijn. Lezers moet je eerlijk ‘voorlichten’. Samenvattend: we hebben gewoon genoten in dit restaurant, dat echt ruimschoots voldeed aan onze verwachtingen. We hebben hier dus ook geslapen. De kamer was prima. Het ontbijt voortreffelijk. Ingrid en Gerard van Heeswijk
  10
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  13 juli 2019
  Bewerkt
 • 9

  Tineke Schouten

  Al in veel goede restaurants gegeten , maar nog nooit zo goed als hier . TOP !!330
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  1 juli 2019
 • 8.5

  Marjo

  De bediening en ontvangst waren correct en het eten was lekker. We hebben hier een half jaar geleden (winter) ook gegeten en toen vonden wij het eten wel spannender. Het restaurant vinden wij niet zo sfeervol ingericht.
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  18 juni 2019
 • 8.75

  Anneke Ingelse

  Echt alles was goed. Heel verfijnd. Prettige bediening. Helaas was de uitleg de de gerechten vaak niet goed te verstaan.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  12 juni 2019
 • 10

  Irma Keijzer

  Het was weer heerlijk allemaal. Wij komen graag weer terug!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  31 mei 2018
 • 8.25

  P De Graaf

  Eten etc. Is prima. Wij blijven ons alleen verbazen over het feit dat je bij zulke hoge bedragen die je hier besteed moet betalen voor kraanwater. Dat vinden we níet echt gastvrij
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  29 mei 2018
 • 9.75

  Ton Podt, samen met Dick Andriese, Titia en rinus Verspiek

  Na een heel hartelijke ontvangst, hebben we buiten gegeten, we kwamen voor een lunch. Het eten was heerlijk, geserveerd op een prachtig servies. De bediening was uitstekend en vriendelijk. Er werd duidelijk en rustig verteld wat we aten. Een gezellige fijne middag gehad..
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 mei 2018
 • 3.75

  Harry Koning

  We hadden hoge verwachtingen van dit restaurant en wilden het graag aan ons lijstje favorieten toevoegen. De keuken was zeer goed, alleen was het 4-gangenmenu danig tekort om een normaal etend persoon voldoening te geven. De normale prijs voor dit menu is 59 Euro. Alleen als er gerechten worden bijgekocht, zou het voldoening kunnen geven. Verder gaf men het idee, dat het aangeboden water gratis was. Achteraf bleek dit 4 Euro per persoon te kosten. Wij waren blij met de mogelijkheid van de 10-daagse om voor 35 Euro per persoon (!) er kennis mee te maken. Het heeft ons behoed voor een nog grotere uitgave en teleurstelling, want we gingen met een hongerig gevoel naar huis. Voor ons geen 2e keer bij de Loohoeve.
  5
  Eten
  4
  Service
  2
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  24 mei 2018
 • 8

  Alphons Van noort

  wederom erg goed gegeten mooie gerechten met bijpassende wijnen Men is bezig met vernieuwingen binnenkort wordt een wijn kastenwand geplaats waar je door heen kan kijken geeft ook een betere akoustiek
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  21 mei 2018
 • 8.25

  Monique Van esch

  De ruimte is sober ingericht maar voelt prettig. De bediening is attent en vriendelijk. Het eten is echt voortreffelijk! De amuses waren al direct een bijzonderheid, verrassend. Het hele menu was feestelijk, gul opgemaakt met mooie sauzen en smaken. Verse lokale ingredienten met zorg opgemaakt (ik zag de koks met een pincetje de bloemetjes op de borden schikken). De wijnen zijn niet goedkoop, passende wijnen voor t menu zijn €8. Alles bij elkaar een geweldige prijs kwaliteit, zeker met de Heerlijk aanbieding
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  29 april 2018
 • 9

  Saskia

  Het was heerlijk. Een echte aanrader.
  8
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  29 april 2018