Capriole Café

Belevingen tijdens top ALL-IN 4-gangendiner met glas champagne en cadeautje

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 80.00 € 120.00Te reserveren t/m 27 maart 2020
Originele prijs € 120.00
Korting 33%
Je voordeel € 40.00

ALL-IN 4-gangendiner incl. glas champagne en presentje voor thuis bij deze Haagse hotspot voor slechts € 80,- p.p.! 


Aan de Fokkerhaven in Den Haag vind je Capriole Café. In het prachtige industriële pand vind je een geweldig en gastvrij restaurant. Naast de (h)eerlijke gerechten wordt ook de koffie zelf bereid in de koffiebranderij. De koffiebonen vanuit alle werelddelen wordt gebrand met 100% natuurlijke koffie. 


Het team doet er alles aan om jou in de watten te leggen tijdens dit ALL-IN diner. Je wordt ontvangen met een glas Veuve Clicquot champagne, tafelwater en desembrood, gevolgd door 4 prachtige en smaakvolle gerechten uit de open keuken van chef-kok Jermaine Huisman. Bij elk gerecht van dit verrassingsmenu wordt een mooi bijpassend glas wijn geschonken. Als afsluiter van het diner geniet je van een kopje thee of zelfgebrande koffie. Als kers op de taart mag elke gast een zak met 1 kilo vers gebrande Capriole koffie uitzoeken om thuis van te genieten.


Dineren bij Capriole Café is een echte belevenis! Deze Haagse Hotspot  behoort tot de top 10 restaurants van Den Haag volgens Tripadvisor. Afgelopen jaar is het café ook verkozen tot mooiste koffie venue en runner up voor de beste koffie van Nederland. Een mooie prestatie! 


Benieuwd naar deze unieke en sfeervolle plek? Reserveer dan snel dit ALL-IN 4-gangendiner voor slechts € 80,- per persoon!  • Te reserveren t/m 27 maart 2020

 • De HEERLIJK aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op donderdag t/m zondag

 • ALL-IN omvat: 4-gangendiner, glas champagne, wijnarrangement, tafelwater, desembrood, koffie of thee en zak vers gebrande koffie voor thuis

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Fokkerkade 18
2516 CC Den Haag
Nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  marc

  We hebben ons laten verrassen door een 4 gangen menu. De kwaliteit van de gerechten was goed. Mooie smaakcombinaties en verzorgde presentatie. De bediening is vlot en attent. Wat ons betreft een restaurant die we u van harte kunnen aanbevelen.
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 november 2019